Mjesecima je ismijavala koronavirus pa završila na respiratoru: Sada ima poruku za sve

Britanka Holly McGuire (43) je mjesecima ismijavala koronavirus, a nedavno je nedavno završila na respiratoru nakon što se istim zarazila.

Mjesecima je pokušavala utjecati na javnost da otvori oči i ne guta sve što im serviraju farmaceutske kompanije i lobiji zaduženi za, kako je govorila “zaradu preko cjepiva”.

Holy je nekoliko puta pisala na Instagramu kako koronavirus ne postoji i da su cjepiva samo za lakomislene, a onda se zarazila.

Iako je puno kašljala i imala je temperaturu, odbijala je prihvatiti da je to COVID-19. Tek kada se na nagovor partnera testirala, otkrila je da je zaražena, ali onda je već bila na putu za bolnicu.

Tamo je provela više od tri tjedna, od toga četiri dana na kisiku, pa na respiratoru.

VIDI OVO: Prednosti cjepiva su jasne, no na 3 opasnosti nas Biblija upozorava

Spasivši se od moguće smrti, Holy je “progledala” po izlasku iz bolnice.

– Morate se cijepiti. Nemojte da ste naivni i pomalo budale kao ja. Cjepiva će vam spasiti život i spriječiti vas da idete u bolnicu. Ovo se svakom može dogoditi. Imala sam puno sreće. Bila sam, i sami znate, antivakserka, na kraju sam se kajala u bolnici dok sam bila na kisiku na svojim stavovima. Sad uviđam da sam bila luda što sam podcjenjivala ovo – izjavila je Holy za Mirror.

Naglašavajući da je dva puta bila blizu smrti, Holy ističe da će odmah po izlječenju po cjepivo.

– Suprug Steve priznao mi je da se pripremio za najgore. Zvao je moju majku uplakan govoreći joj da nemam puno šanse da preživim. Davali su mi samo 15 posto šanse, ali sam se izvukla. Sada imam novu priliku živjeti. Cijepite se. Odmah! – kaže Holy.

Njen novi stav iznenadio je pratitelje koji su je u komentarima malo i prozivali zbog promjene.

NAJNOVIJE!