Mladoženju i pet gostiju našli mrtve poslije svadbe, svi su imali tragove oko usta

Mladoženja i pet gostiju preminulo je pod misterioznim okolnostima tijekom svadbe u Nigeriji, dok su mlada i još sedmero gostiju završili u bolnici.

Obinna Dieke (33) i njegova supruga Nebechi vjenčali su se u petak, a na svadbu u gradu Enugu pozvali su svoju rodbinu i prijatelje, piše Daily Mail.

Sljedećeg jutra 14 ljudi, uključujući mladu i mladoženju pronađeni su bez svijesti u obiteljskom domu, a oko usta su imali belu pjenu.

Svi su hitno prebačeni u bolnicu, ali za mladoženju i petero gostiju nije bilo spasa. Mlada i sedam drugih uzvanika su i dalje na liječenju.

Još uvijek nije poznato što se dogodilo. Susjedi sumnjaju da su se svatovi ili otrovali hranom, ili ugljičnim dioksidom, jer su imali generator u kući.

Policija je priopćila da će biti učinjena obdukcija preminulih, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Mediji prenose da su se mladenci s dijelom gostiju vratili svojoj kući nakon svadbe.

– Nakon što se narednog jutra nitko iz kuće nije pojavio susjedi, koji su im krenuli čestitati, na kraju su razvalili vrata i zatekli ih sve bez svijesti – priopćeno je iz policije.

Jedan od gostiju sa svadbe vjeruje da su svi umrli od trovanja ugljičnim dioksidom, jer su na dan svadbe unijeli generator u kuću pošto je padala kiša.

– Unijeli su generator u hodnik, a onda su sjeli piti i veseliti se – rekao je gost, za kojeg nije poznato je li i sam bio na kućnoj proslavi ili samo nagađa što se dogodilo.

NAJNOVIJE!