Monstrum je ubio Danku autom, pa zajedno s kolegom bacio njeno tijelo na deponij

Muškarac je udario u Danku s autom, a njezino mrtvo tijelo je s kolegom bacio na deponij.

Policija u Boru uhitila je radnike JKP “Vodovod” Bor SJ (50) iz sela Luka i DD (50) iz sela Zlot zbog sumnje da su ubili malu Danku Ilić (2).

Priznali su zločin.

Djevojku je udario automobil, a tijelo je prebačeno u službeno vozilo i bačeno na deponij. Navodno su njezino tijelo prekrili smećem.

Prema dogovoru, auto je očišćen kiselinom kako bi se uklonila krv. Ipak, jedan pad je ipak uočen i dostavljen na analizu, prenosi srpski mediji.

Inače, SJ se sumnjiči da je 26. ožujka službenim vozilom Fiat Panda u Ulici Radomira Putnika udario pješakinju, dvogodišnju Danku, koja je preminula.

Danka Ilić (2) je ubijena, uhićene su dvije osobe, potvrdio je Aleksandar Vučić

On i kolega DD su tijelo djevojke ubacili u prtljažnik vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na “Starobanjskom putu” kod Bora, gdje su tijelo bacili na desnu stranu puta.

SJ se tereti za počinjenje teškog kaznenog djela protiv sigurnosti javnog prometa, a DD za pomoć počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela. Obojici je nakon uhićenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Uviđaj kriminalističke policije PU Bor pokazuje da se sve odigralo 26. ožujka oko 13.52, odnosno samo sedam minuta nakon što je djevojčica, prema prijavi majke, nestala.

SJ se tereti da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti, uslijed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario djevojčicu i usmrtio je.

Na mjestu deponija se nalaze bageri i radnici koji traže Dankino tijelo.

Počivala u miru!

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!