Muškarac koji se “identificira kao žena” objavio je fotografiju na kojoj “doji bebu”

Bivša plivačica Riley Gaines izrazila je svoje mišljenje o fotografiji muškarca koji se “identificira kao žena” i navodno “doji bebu”, tvrdeći da takvo ponašanje “normalizira pedofiliju”.

Fotografiju je objavio Mika Minio-Paluello, bivši savjetnik Laburističke stranke Velike Britanije, koji je izjavio da je “dojio svoje dijete samo nekoliko tjedana” prije nego što je prestao zbog liječenja raka, prenosi Daily Wire.

Gaines, koja je otvoreno govorila o radikalnoj rodnoj teoriji i zaštiti žena i djevojaka u sportu, opisala je to kao “bolesno”.

“Dugo sam se suzdržavala od objavljivanja na TikToku. Ali nakon onoga što sam danas vidjela na Twitteru, iznijet ću svoja mišljenja i stavove na svim svojim platformama društvenih medija jer je ovo bolesno i mislim da je pravi dokaz toga gdje smo, kao Amerikanci, danas”, napisala je Gaines.

Gaines je također podijelila druge fotografije Minio-Paluella na kojima se vidi kako koristi stezaljke za bradavice, navodno zadovoljavajući svoj “uvrnuti seksualni fetiš”.

“Ovo je moralna borba protiv zla”

“Pitam se kako bilo koje zdravo ljudsko biće može gledati ovog čovjeka kako pozira s ovim djetetom, koje očito sisa bradavicu, znajući što privatno radi, a ne vidjeti ovu bebu kao seksualni objekt?”, pita se Gaines.

“To je u suštini seksualno zlostavljanje djeteta, a sve ovo ukazuje na to da mi u Americi normaliziramo pedofiliju. Ponavljam: mi normaliziramo pedofiliju. Ovo ponašanje se normalizira pod izlikom ljudskih prava, ali seksualno zlostavljanje nije pravo ni za koga. Mrzim što uopće širim ovu poruku, ali mislim da ljudi moraju biti svjesni”, izjavljuje plivačica.

“Na nama je da se suprotstavimo zlu, a ovo je upravo to. Ovo je moralna borba protiv zla”, ističe Gaines.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!