NaslovnicaVijestiNajnoviji film Jima Caviezela je trenutno najgledaniji u američkim kinima

Najnoviji film Jima Caviezela je trenutno najgledaniji u američkim kinima

Zvuk slobode” (Sound of Freedom), najnoviji film Jima Caviezela je trenutno najgledaniji film u američkim kinima ostavivši iza sebe Disneyev blockubster.

Film temeljen na vjeri, koji prati bivšeg agenta Domovinske sigurnosti na njegovom putovanju spašavanja stotina djece od trgovaca seksom, sada je najgledaniji film u Americi, pobijedivši ljetne blockbustere poput “Indiana Jonesa i brojčanika sudbine”.

Film “Zvuk slobode” Angel Studiosa zaradio je 14,2 milijuna dolara tijekom prodajnog vikenda za Dan neovisnosti, zauzevši prvo mjesto na kino blagajnama.

Okvirno 2 milijuna dolara od te prodaje ostvareno je putem Pay it Forward Tickets, inovativne tehnologije Angel Studiosa koja omogućuje posjetiteljima kina da kupe ulaznice za druge ljude kako bi pogledali određeni film.

Filmski kritičari predviđaju da bi film do kraja tjedna mogao doseći bruto prihod od 20 milijuna dolara.

“Od samog početka, ovaj film me dirnuo i osvojio moje srce. Bez napora drži gledatelje na rubu sjedala, potičući njihovu odlučnost da se zločinci suoče s pravdom i spase nevina djeca. Ne mogu ga dovoljno preporučiti – Jim Caviezelova izvedba je zaista impresivna. Možete osjetiti strast i posvećenost koju je uložio u ovu ulogu, ostavljajući dubok dojam na vašu dušu”, stoji u jednoj recenziji filma.

Izvanredan i briljantno napravljen film

“To je izvanredan film, briljantno napravljen. Bio je to emocionalna vožnja koja vas potiče na razmišljanje o hrabrim i herojskim djelima ljudi koji se bave ovim opasnim zadatkom koji ih dovodi do suza zbog onoga što svjedoče i proživljavaju”, navodi se u drugoj recenziji.

Angel Studios je platforma za streaming i distribuciju filmova.

“Zahvaljujući fanovima diljem zemlje, ‘Zvuk slobode’ je zaslužio prvo mjesto kao najgledaniji američki film na Dan neovisnosti. Primili smo mnogo poruka koje govore o punim ili čak rasprodanim dvoranama. Ovaj film postaje nešto više od samog filma, on postaje pokret”, izjavio je Neal Harmon, izvršni direktor Angel Studiosa.

Podržavatelji ističu da nije iznenađujuće što novi film ostvaruje veliki uspjeh kod publike, s obzirom na to da je iza njega filmska kuća prilagođena obiteljima – najuspješniji projekt svih vremena financiran masovnim financiranjem.

Serija “Izabrani” o životu Isusa Krista postala je ogroman hit, s preko 500 milijuna pregleda, a prva sezona privukla je više od 108 milijuna gledatelja.

Sada, triler za odrasle iz studija Angel Studios ima visoku ocjenu publike. Premašio je 10 milijuna dolara u pretprodaji i dobio je 85% odobrenja na Rotten Tomatoesu.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare