Objavio je video na TikToku ne sluteći opasnost: Neznanci su mu spasili život

TikToker je objavio video na toj društvenoj mreži ne sluteći da je njegovo zdravlje ugroženo, a život u opasnosti. Njegovi pratitelji su mu spasili život. 

Alex Griswold duguje svoj život dvojici upornih pratitelja na TikToku koji su ga bukvalno molili da se što prije javi liječniku.

Drama je, naime, nastala sasvim slučajno kada je prilikom jednog od klipova uočen čudan madež na njegovom tijelu.

Mnogi su to zanemarili, ali sumnjiv madež nije promakao dvojici pratitelja koji su mu odmah skrenuli pozornost na njega.

VIDI OVO: Kako prepoznati opasan madež?

Alex u početku njihove dobre namjere nije shvatio ozbiljno, ali budući da su bili uporni u upozorenju, šaljući mu i privatne poruke u kojima ga mole da ode kod dermatologa, shvatio je da nešto treba poduzeti.

Prilikom posjeta liječniku, shvatio je da madež mora hitno ukloniti jer izraslina ima sve predispozicije da pređe u maligni tumor.

– Kada sam ispričao doktoru da sam se javio jer su me na to upozorila dvojica pratitelja na TikToku, rekao mi je da im trebam biti zahvalan jer su mi možda spasli život i da je bilo samo pitanje vremena kada će madež postati kancerogen – naveo je Alex.

Od tada se i on priključio apelima da ljudi trebaju voditi više računa svom zdravlju, naročito ukoliko primijete naizgled bezazlene promjene na koži.

NAJNOVIJE!