Ostavila je kćer da se igra sama u sobi – ubrzo se kućom prolomio vrisak

Dok je obavljala poslove u kuhinji, majka je ostavila kćer u dnevnom boravku da se igra. Ubrzo se kućom prolomio vrisak koji će je zauvijek pratiti.

Britanka Natasha Azadi (32) iz Thornabyja znala je da je opasno da kćerku Jessicu (4) ostavlja samu u sobi jer je kamin u lošem stanju i moguće je da s njega otpadnu dijelovi i ozljede nekoga.

Kada su kupili kuću, prihvatili su da imaju postojeći visoki kamin za koji je bila potrebna rekonstrukcija. To što je odlagala rad na njemu koštalo je malu Jessicu života.

Jessica se igrala sama u dnevnom boravku kada joj je Natasha rekla da dođe kod nje u kuhinju i pomogne joj tijekom spremanja ručka.

Djevojčica je bila tvrdoglava jer je htjela plesati uz neki crtani film, pa je inzistirala da bude sama u sobi. Majka je odustala od uvjeravanja i nastavila je sa svojim obavezama.

Kućom se prolomio vrisak

A onda se kućom prolomio vrisak koji će je pratiti do kraja života.

– Zvučalo je kao da je pala bomba. Znala sam da se odlomio dio mramora i dok sam trčala ka sobi samo sam se pitala je li slučajno pao na Jessicu. Zatekla sam je kako leži na podu sobe u lokvi krvi. Brzo sam u suzama pozvala policiju iako sam vidjela da ne diše. Nije joj bilo spasa – ispričala je Natasha mjesec dana nakon tragedije koja se dogodila u rujnu 2016. godine.

Ovih dana su je novinari ponovno kontaktirali kako bi vidjeli je li se ikada uspjela oporaviti od nezamislive tragedije.

VIDI OVO: 7 stvari koje sam naučila nakon gubitka svog djeteta

Majka Natasha
Foto: Instagram/TeesideLive

Gubitak djeteta je nešto najgore što se nekome može dogoditi

– Nije mi lako. Imam i dobrih dana, ali je loših daleko više. Nikad se neću oporaviti. U međuvremenu sam oboljela od depresije, počela sam piti, pa sam bila u pravom vlastitom ponoru. Nisam vidjela izlaz. Dok nisam počela ići na terapije i odvikavanje od alkohola svaki dan prolazio je na isti način. Mrak, tama i suze – kaže Natasha.

Dodaje da je gubitak djeteta nešto najgore što se jednoj osobi može dogoditi.

– Jessica mi je bila jedino dijete, a planirala sam da ima barem još brata ili sestru. Za ovih pet godina puno sam se borila da pronađem ikakav motiv da živim. Jedino što me je držalo i što me danas motivira je osjećaj da živim sada za nju i što bi ona danas imala devet godina i bila bi ponosna na naš dom i svoju majku. Kamin sam srušila odmah nakon nesreće. Htjela sam momentalno da prodam kuću, ali sam odustala jer se ona u njoj rodila, prohodala i naučila govoriti. Uspomene – kaže Natasha.

Kaže i da je Jessica bila voljena od svih i po prirodi uvijek nasmijana i pozitivna djevojčica.

– Sva sreća pa sam je snimala često dok je odrastala, tako da je mogu gledati svaki dan. U međuvremenu sam energiju počela crpiti i iz toga što na Instagram profilu pomažem drugim roditeljima sa sličnim proživljenim tragedijama da očvrsnu i krenu dalje – rekla je Natasha Asadi koja je ovih dana objavila i knjigu o tome kako dalje u životu kad se izgubi dijete, prenosi The Sun.

Pomolimo se za ovu obitelj koju je pogodila strašna tragedija. Zamolimo Boga da utješi ovu majku u njezinoj tuzi. 

NAJNOVIJE!