Otac Danke Ilić ima čudan simbol na Facebooku: Mnogi su ga povezali sa sektama

Miloš Ilić (30), otac nestale Danke Ilić ima čudan simbol na svom Facebooku profilu.

Uz njegovo ime stoji neobičan simbol koji podsjeća na broj 30 koji su mnogi povezali sa sektama.

Zapravo, riječ je o simbolu koji se zove om ili aum i predstavlja mističan ili sveti slog u indijskim religijama hinduizmu i budizmu, koje imaju više od milijardu i pol sljedbenika diljem svijeta.

Om se nalazi u njihovim svetim rukopisima iz antičkog i srednjeg vijeka, u hramovima i samostanima.

Simbol Miloš

Kao sveti slog, om se često recitira prije duhovne recitacije i tijekom meditacije. U kršćanskim religijama, ekvivalent sloga om bila bi riječ amen.

No s obzirom na to da simbol oma djelomično podsjeća na broj 30, moguće je da ga je otac Danke Ilić koristio na Facebooku iz mnogo banalnijih razloga.

Naime, Miloš Ilić je napunio 30 godina, a pozivni broj za grad Bor je 030. Taj pozivni broj je ugrađen u ime profila Miloša Ilića na Instagramu.

Foto: Facebook

Prvi put viđen u subotu

Otac Danke Ilić bio je u subotu oko 14 sati u policijskoj stanici u Boru u pratnji roditelja na obavijesnom razgovoru u vezi s nestankom njegove kćerke.

Miloš Ilić u policiju je došao s ocem i majkom automobilom.

Prethodnih dana otac Danke Ilić je u više navrata dolazio u policijsku postaju kako bi dao izjavu u vezi s nestankom svoje kćeri. S inspektorima je razgovarao o kobnom danu, ali i o svojim odnosima s drugim osobama iz najbližeg okruženja.

Je li ovo malena Danka Ilić? Objavljena snimka iz Beča

Otac Danke Ilić (2) prošao je poligraf.

“Do rasvjetljavanja svih okolnosti i saznanja sudbine djeteta, roditelji će biti ispitani na različite okolnosti i informacije do kojih se došlo tokom potrage za djevojčicom”, rekao je izvor.

NAJNOVIJE!