Otac dozvolio da mu kćer (1) umre od gladi dok se on debljao i uživao u hrani

Neodgovorni otac Christian Miguel Bishop-Torrence iz Teksasa osuđen je na doživotni zatvor zbog smrti svoje jednogodišnje kćeri Georgije, koja je umrla od gladi.

On je u srijedu priznao krivnju za njezino ubojstvo u lipnju 2021., a tijekom suđenja je objavljeno da je djevojčica u trenutku smrti imala samo 3850 grama, manje nego kad je rođena.

Dok je beba gladovala, Christian se udebljao i svaki dan uživao u brzoj hrani. U trenutku kada se djevojčica počela gušiti, on se s još jednom djevojčicom vraćao iz restorana brze hrane.

Djevojčicu su brzo odvezli u bolnicu, no liječnici nisu mogli učiniti ništa da je spase. Umrla je nekoliko minuta nakon što je stigla u lokalnu bolnicu.

Otac Christian
Foto: Wichita County Jail

Tijekom suđenja objavljeno je da su i Christian i njegova supruga bili svjesni da im kći gubi na težini i da se ne razvija, ali nisu učinili ništa kako bi joj pomogli.

Kada je beba stigla u bolnicu, liječnici su bili zgroženi prizorom i odmah su alarmirali policiju.

Doktorica Suzanne Dakil, koja je izvršila obdukciju Georgijina tijela, otkrila je da je Georgia umrla od prekomjerne pothranjenosti, piše Mirror.

Liječnik je na sudu rekao da bi djevojčica te dobi trebala imati između devet i deset kilograma.

Majka je također u pritvoru; Foto: Wichita County Jail

Tijekom poroda objavljeno je da bebina majka Wright ima 173, a otac 170 kilograma. Majka djevojčice također je u pritvoru i čeka kraj suđenja za isto kazneno djelo.

Christian će imati pravo na uvjetni otpust nakon što odluži 30 godina zatvora, a smrtnu je kaznu izbjegao samo zato što je priznao krivnju.

Osim male Georgije, Wright i Christian imaju još dvoje djece, koja su također neuhranjena. Očekuje se da će se uspjeti oporaviti jer su stariji od malene Georgije.

NAJNOVIJE!