Otac preminuo od infarkta, a sin (2) umro od gladi: Našli ga sklupčanog u pidžami

Dvogodišnji dječak umro je od gladi, a policija je pronašla njegovo tijelo pokraj njegova oca koji je dva tjedna ranije umro od infarkta u Lincolnshireu.

Bronson Battersby pronađen je sklupčan u pidžami pored očevog tijela, dva tjedna nakon što su posljednji put viđeni, prenosi Guardian.

Dječak je nakon očeve smrti ostao bez hrane i vode, a njegovo tijelo pronađeno je 9. siječnja. Njihov pas Skyler uspio je preživjeti.

“Ono što se dogodilo slomilo nam je srca. Bronson ovo nije zaslužio. Pronađen je sklupčan kraj Kennethovih nogu. Ostao je u mraku, mora da je bio jako uplašen i zbunjen. Vjerojatno je mislio da mu tata samo spava. Bio je prekrasan dječak. Uvijek je bio nasmijan i pun ljubavi, volio se maziti”, rekao je prijatelj njegova oca.

Njegova majka Sarah identificirala je tijelo.

Foto: Facebook

“Nisam ga mogla podići, tijelo mu je bilo vrlo krhko. Mogla sam ga samo dodirnuti, predugo je bio sam”, rekla je.

Tada je rekla da je sina posljednji put vidjela prije Božića nakon svađe s bivšim suprugom.

“Da su socijalne službe obavile svoj posao, Bronson bi još uvijek bio živ. Ali oni nisu učinili ništa. Ne mogu vjerovati. Ne mogu dopustiti da se izvuku s ovim. Imala sam rezultate autopsije. Bronson je gladovao do smrti jer mu je tata umro”, rekla je dječakova majka.

Dječak je bio pod nadzorom socijalne službe. Socijalni radnici posjetili su dječaka 2. siječnja i dva dana kasnije, no nitko im nije otvorio vrata.

Pet dana kasnije pozvali su policiju, a kada su upali u stan, pronašli su dva tijela.

Policajci su plakali kada su vidjeli stravičan prizor u stanu.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!