Otac tjerao sina (6) da trči kako bi smršavio, dijete umrlo u mukama

Monstruozni otac je tjerao sina da trči na traci do iznemoglosti.

Amerikanac Christopher Gregor (31) našao se na sudu zbog smrti svog šestogodišnjeg sina Coreya kojeg je do iscrpljenosti tjerao da trči na traci u teretani kako bi smršavio.

Tijekom suđenja prikazana je jeziva snimka sa sigurnosnih kamera, snimljena krajem ožujka 2021., na kojoj se vidi kako dječak pokušava trčati nenormalnom brzinom dok ga otac promatra. Kad iscrpljeni dječak padne, otac ga podigne i vrati na remen stroja i tako dalje.

U jednom trenutku se vidi kako Christopher grize dječaka za glavu i tjera ga da se vrati na trening.

Vjeruje se da je traka za trčanje bila programirana za najveću moguću brzinu i nagib, zbog čega je dječak pao i borio se da se vrati na traku za trčanje.

Nekoliko dana nakon torture u teretani, dječakova majka, koja je imala zajedničko skrbništvo s Christopherom, odvela je dijete liječniku kada se dječak požalio da mu nije dobro i ispričao joj što je sve prošao u teretani.

Dječak je preminuo od iscrpljenosti

Sutradan se dječak jedva probudio, teško je disao, bio je sav zbunjen i žalio se na mučnine. Tada ga je otac odveo liječniku i napravljena je hitna magnetska rezonanca tijekom koje je dječak dobio napadaj i ubrzo preminuo, unatoč naporima liječnika da ga spase.

Prvi nalazi obdukcije pokazali su da je dijete zadobilo tupe ozljede srca i jetre. Coreyjev otac uhićen je u srpnju 2021. i prijeti mu doživotna kazna zatvora.

Inače, kada je u utorak tijekom suđenja puštena snimka mučenja djeteta u teretani, Christopher je mirno gledao dok je Coreyjeva majka Bre neutješno jecala.

Tijekom svjedočenja rekla je da je morala moliti Christophera da joj dopusti da sina odvede liječniku prvi put kad je pristao. Navodno je dječačić tijekom pregleda liječnicima rekao da ga je otac tjerao da neprekidno trči jer je imao višak kilograma.

Sljedeći dan, točnije 2. travnja, Corey se jedva probudio, a kad je otvorio oči počeo je nepovezano pričati i mrmljati, žaleći se na mučninu. Potom ga je Christopher odveo u bolnicu, gdje je dječak krajem istog dana preminuo.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!