NaslovnicaVijestiOteo dijete, kamere snimile trenutak užasa: Muškarac strpao djevojčicu u kovčeg i...

Oteo dijete, kamere snimile trenutak užasa: Muškarac strpao djevojčicu u kovčeg i odveo je

Muškarac je usred dana oteo djevojčicu koju je strpao u kovčeg, a snimke nadzorne kamere su snimile trenutak užasa.

Djevojčica se vraćala kući u četvrtak oko podneva iz kupovine u prodavaonici svoje tete na otoku Cebu kada je uhvaćena i ugurana u crni kovčeg, rekla je policija.

Njena majka, Tyree Rendal, podigla je uzbunu nekoliko sati kasnije kada se vratila kući i nije mogla pronaći svoju kćerku, navodi se u priopćenju.

Zatim je provjerila nadzornu snimku svoje stambene zgrade – i vidjela čovjeka sa kapuljačom kako odvozi prtljagu.

Poslije ogromne, mahnite potrage, policija je na kraju pronašla djevojčicu u pansionu u blizini njene kuće u okrugu Bakilid u gradu Mandau.

Djevojčica je pronađena nepovrijeđena

Zapanjujuće, bila je uglavnom nepovrijeđena, osim manjih ogrebotina na rukama, stopalima i ustima od vezanja ljepljivom trakom.

Policajci su uhitili 32-godišnjeg Godiflora Ramu, koji je više od godinu dana radio kao čuvar stana u kojem je živjela djevojčica s obitelji.

Rama je navodno priznao otmicu, ali je pokušao opravdati svoje postupke tvrdeći da je to učinio kako bi naučio djetetovu baku i djeda lekciju nakon svađe.

– Nadam se da će mi obitelj oprostiti za ono što sam učinio – rekao je osumnjičeni lokalnim novinarima, prenosi Daily Mail, koji je identificirao djevojčicu kao Jin Nichole You.

Rama je rekao da nije zakopčao kovčeg do kraja kako bi djevojčica mogla disat unutra – i negirao je da ju je seksualno napao dok je bila njegova zarobljenica.

Osmogodišnja djevojčica koja je preživjela otmicu ponovo se ujedinila sa svojom majkom, koja je zahvalila policiji što je brzo spasila njenu kćerku iz kandži otmičara.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare