Otetu djevojku (16) spasio tajni signal koji je pokazala prolazniku na ulici

Šesnaestogodišnja djevojka iz američke savezne države Kentucky oteta je na ulici, a onda ju je spasao tajni signal koji zna cijeli svijet zahvaljujući TikToku.

Djevojčica je mirno šetala ulicom u popodnevnim satima kada joj je u automobilu prišao 61-godišnji James Herbert Brick.

James Herbert Brick pratio je neko vrijeme djevojku prije nego što ju je odlučio oteti. Nakon što joj je rekao da se izgubio, ona je naivno pristala da mu pomogne i ušla je u njegov automobila budući da je išla u njegovom pravcu.

Tada je shvatila da je napravila kobnu grešku i snašla se na neviđen način. Kako je Brick zaključao vrata s unutarnje strane, ostavio je slučajno otvoren prozor, pa je djevojka proturila ruku i šakom je pokazala tajni signal da je oteta.

Ovaj znak šakom u kojem je palac unutar ruke već neko vrijeme poznat je na društvenim mrežama kao signal da je neko otet ili da je riječ o obiteljskom nasilju.

VIDI OVO: Otetu djevojku nisu silovali zbog jedne stvari koju ju je majka naučila

Djevojčicu je primijetio na semaforu motociklist. Vidio je njezin znak i pozvao je policiju koja je krenula u potjeru i brzo je zaustavila automobil. Brick je uhićen, a djevojka je spašena.

Ispostavilo se da ovaj muškarac nije slučajno odabrao žrtvu. Neko vrijeme ju je pratio, a baš nju je izabrao jer je na društvenim mrežama postavljala golišave fotografije. Zahvaljujući prijatelju, došao je i u posjed jedne njene fotografije na kojoj je potpuno obnažena.

Ta njena fotografija pronađena je u Brickovom telefonu. Prilikom uhićenja, Brick je rekao da je sa njom krenuo kod rodbine smislivši da je predstavi kao kćerku prijatelja kojoj treba pomoć.

NAJNOVIJE!