Ovo je majka koja se s troje djece bacila u rijeku kako bi pobjegla od nasilnog supruga

Alma je nestala s troje djece, djevojčicama od 9 i 6 godina te dječakom od 4 godine.

Policija u Albaniji i dalje traga za Almom A., koja se, kako se sumnja, s troje male djece bacila u rijeku Bojanu u Skadru kako bi pobjegla od supruga nasilnika.

Njihov nestanak 2. svibnja prijavio je suprug i otac Ergis A. (31), a tijelo njegove najstarije kćeri (9) sinoć je izvučeno iz rijeke.

Utvrđeno je da je žena počinila samoubojstvo. Policija je jučer privela Ergisa za kojeg se vjeruje da je dulje vrijeme fizički i psihički zlostavljao suprugu i njihovo troje djece.

Alma je nestala s troje djece, djevojčicama od 9 i 6 godina te dječakom od 4 godine.

Tijelo najstarije kćeri sinoć oko 22 sata pronašao je ribar i izvukao ga na obalu. Navodno je lice djevojke bilo u modricama. Policija strahuje da se Alma, zajedno s djecom, bacila u hladnu vodu.

Ergis je otprije poznat policiji, a uhićen je zbog šverca droge.

“Na temelju očevida i policijskih saznanja sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak počinio nad svojom suprugom i djecom za koje se sumnja da su počinili samoubojstvo. Dana 04.05.2024., 31-godišnji državljanin EA (koji je ranije osuđivan zbog uzgoja opojnih droga), uhićen je zbog kaznenog djela izazivanja samoubojstva”, priopćila je policija.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!