Ovo su muškarci koji tvrde da znaju gdje je Danka Ilić (2), tražili su 25.000 eura

Danka Ilić (2) nestala je prije četiri dana, u utorak poslijepodne, dok je bila s majkom i bratom.

Federalna uprava policije (FUP) provela je večeras munjevitu akciju lociranja i uhićenja trojice Hadžićana zbog tvrdnji da ih dovode u vezu s nestankom dvogodišnje djevojčice iz Srbije.

Interpol u Beogradu zatražio je uhićenje tri osobe s područja Kantona Sarajevo, koje su tvrdile da znaju gdje je djevojka nestala i tražile 50.000 KM (oko 25.000 eura) za otkrivanje informacija.

Nakon što su beogradske agencije prepoznale informaciju o djevojčici, za kojom se traga već četiri dana, zatražile su reakciju.

Pripadnici FUP-a su stoga proveli brzu akciju tijekom koje su istražitelji Odjela za kibernetički kriminal uspješno locirali osumnjičene uz pomoć njihove IP adrese.

Svi su uhićeni, a njihova okolina je pretražena te je utvrđeno da djevojčica Danka Ilić nije bila s njima, piše Klix.

Trenutno je u tijeku kriminalističko istraživanje nad TB (2002.), MT (2001.) i ZT (1972.) te se provjeravaju njihove tvrdnje da su povezani s nestankom dvogodišnje djevojčice.

Danka Ilić (2) nestala je prije tri dana, u utorak poslijepodne, dok je bila s majkom i bratom. Njena majka navodi da se samo okrenula da sinu donese vode i da je nije bilo kada se vratila.

Policija je odmah pretražila desetak kilometara oko mjesta nestanka, ali je nisu uspjeli pronaći. Roditelji su ispitivani dva dana, a otac je išao i na poligraf s obzirom da je majka trudna i ne može na taj test.

Na mjesto nestanka su se vratili vatrogasci koji su čistili teren i kuću ispred koje se djevojčica navodno igrala u trenutku nestanka.

NAJNOVIJE!