Policajac (28) silovao bebu (1): Slomio joj kosti, a onda rekao da ju je ugrizao pas

Policajac iz Pennsylvanije i vojni veteran Steven Kyle Cugini (28) silovao je 13-mjesečnu bebu, a na policijskom ispitivanju tvrdio je da je dijete ugrizao obiteljski pas!

Cugini je optužen za silovanje i teški napad i zadržan je uz jamčevinu od 200.000 dolara.

Istragu je vodila Lykens Criminal Investigation Unit, koja je reagirala na izvještaje da je 13-mjesečno dijete imalo ozbiljne ozljede. Prema kaznenoj prijavi, dijete je zadobilo prijelom obje potkoljeničke kosti na lijevoj nozi te druge ozljede koje upućuju na spolno zlostavljanje.

Priznao zločin

Cugini je isprva tvrdio da su bebine ozljede uzrokovane pelenskim osipom, padom i ugrizom obiteljskog psa.

Na kraju je nakon ispitivanja od strane policijskih službenika priznao zločin i potvrdio da su ozljede nastale dok je sam čuvao dijete. Ured okružnog tužitelja okruga Dauphin podnio je kaznene prijave u utorak i Cugini je odmah uhićen.

“Odgovorili smo nakon što je član ovog odjela uhićen zbog navodnog nedoličnog ponašanja i kriminalnog ponašanja koje se dogodilo u okrugu Dauphin”, rekao je policijski službenik Michael Muldrow i dodao:

“Prema našem protokolu, pojedinac je odmah suspendiran jer se istraga nastavlja, a grad je dužan poduzeti odgovarajuće mjere.”

Zugini je prethodno služio kao konjički izviđač Nacionalne garde Pennsylvanije.

NAJNOVIJE!