Policajci u Austriji zaustavili automobil s ocem i djecom: Šokiralo ih što su otkrili

U Ansfeldenu u gornjoj Austriji policija je u nedjelju navečer oko 22 sata zaustavila automobil koji je vozio otac i u kojem je bilo troje njegove djece. Ono što je uslijedilo šokiralo je sve.

Policajci su zaustavili automobil Florijana O. (39) za kojim se raspisala tjeralica. Ima višestruke kriminalne dosjee.

“Imam tijelo u prtljažniku”

Kada su policajci zaustavili njegov automobil, prve riječi Floriana O. bile su: “Znam, tražite me, nemam vozačku dozvolu, ali imam tijelo u prtljažniku.” S njim su u automobilu bili sinovi (15 i 11 godina) i kći (5 godina).

Policija zasad pretpostavlja da je smrt bila prirodna, no kriminalistička ekipa odmah je započela očevid, piše Kronen Zeitung.

Ispitivanje je pokazalo da je žena već u 18 sati umrla prirodnom smrću zbog raka, a automobil je zaustavljen u 22 sata. 39-godišnjak je tijelo umotao u plahte. Najprije je htio djecu odvesti rodbini, a potom staviti mrtvo tijelo ispred bolnice ili pozvati Hitnu pomoć.

39-godišnjak je sada u pritvoru. Djeca su kod očevih roditelja. 31. kolovoza 2022. trebao se pojaviti na ročištu u Linzu – ali nije došao. Od tada se Florian O. skrivao, a djeca su to vrijeme bila uz bolesnu majku.

NAJNOVIJE!