Producent filma “Zvuk Slobode” kandidirao se za predsjednika Meksika: “Moja borba je za život!”

Vodeći pro-life zagovornik i producent filma “Zvuk slobode” Eduardo Verástegui objavio je da se kandidirao za predsjednika Meksika.

“Nakon razdoblja razlučivanja, donio sam najvažniju odluku u svom životu: upravo sam prijavio INE [Nacionalnom izbornom institutu] svoju namjeru da budem nezavisan kandidat za predsjednika Republike Meksiko za izbore 2. lipnja, 2024.”, napisao je Verástegui na Instagramu.

“Moja borba je za život. Moja borba je za slobodu. Vrijeme je da iste stare ljude skinemo s vlasti. Našoj zemlji treba novi način vođenja politike, kako bi se iskorijenila korupcija i nekažnjivost.”

Verástegui je glumac, pjevač i aktivist koji se proslavio u telenovelama koje su bile popularne diljem Latinske Amerike i svijeta.

Verástegui, koji je odrastao u Meksiku, pobožni je katolik koji se čvrsto zalaže za život. Poznat je po nagrađivanom filmu “Bella”. Glumio je u brojnim TV emisijama i filmovima, uključujući “Little Boy”, “Paul Blart: Mall Cop 2”, “CSI: Miami” i “Charmed”. Također je aktivan u pro-life pokretu.

Njegova najava uslijedila je nakon što je Vrhovni sud Meksika legalizirao pobačaj, donoseći značajnu odluku koja će vjerojatno utrti put ubijanju stotina tisuća beba u pobačajima.

NAJNOVIJE!