Proročanstvo ‘Simpsonovih’ se ostvarilo? Ovaj put u vezi s nestalom podmornicom Titan

Novo proročanstvo ‘Simpsonovih’ se ostvarilo, smatraju fanovi serije, budući da vide nevjerojatnu sličnost u vezi s nestalom podmornicom Titan.

Dugogodišnja animirana serija “Simpsonovi” ponovno je izazvala znatiželju među gledateljima, a neki sugeriraju da bi mogla sadržavati proročanske elemente, ovaj put u vezi s nestalom podmornicom Titan.

Nedavno je podmornica OceanGate, koja je bila angažirana u istraživanju olupine Titanica s pet osoba na brodu, izgubila kontakt u nedjelju ujutro.

Nažalost, pronađeni su ostaci podmornice sa svim izgubljenim u moru, a mnogi su primijetili zapanjujuće paralele između ove tragedije koja je u tijeku i epizode “Simpsona”.

Ova posebna epizoda emitirana je tijekom 17. sezone serije, a prikazuje Homera Simpsona koji se upušta u odvažnu potragu za otkrivanjem potopljenog broda s blagom, Piso Mojado.

Priča na intrigantan način uključuje potragu za olupinom u dubinama oceana, koja podsjeća na nesretni Titanic, te prikazuje Homera u podmornici sličnoj nestalom brodu OceanGate.

Osim toga, Homer susreće čovjeka za kojeg vjeruje da je njegov biološki otac, Masona Fairbanksa, i njih se dvoje naposljetku razdvajaju – odražavajući stvarnu situaciju oca i sina putnika Shahzade Dawooda i Sulemana Dawooda na podmornici Titan.

Dok Homerovo animirano putovanje završava njegovim preživljavanjem i buđenjem u bolnici, sudbina nestalih putnika, uključujući dvojac Dawood i još trojicu muškaraca, tragična je.

Tweet s proročanstvom “Simpsonovih” je postao vrlo popularan

Platforme društvenih medija bile su uzburkane ponovnom pojavom ove epizode iz 2006., što je neke kršćane navelo na razmišljanje o mogućnosti proročanskih elemenata unutar “Simpsonovih” u vezi s nestankom podmornice Titan, piše Charisma News.

Tweet koji dijeli isječak iz epizode brzo je postao popularan, skupivši više od 4 milijuna pregleda od ranojutarnjeg objavljivanja. Pristaše teorije o proročanskoj sličnosti ističu sličnosti između fiktivne priče i trenutnih događaja iz stvarnog života, posebice prisutnosti oca i sina na misiji.

Neki vjernici čak razmišljaju o ideji da su takve pojave u skladu s božanskom prirodom postojanja. Međutim, važno je tim opažanjima pristupiti s razborom i uvidjeti da povremene sličnosti sa stvarnim događajima mogu jednostavno biti slučajnosti ili rezultat umjetničke mašte.

U prošlosti se činilo da “Simpsonovi” nagovještavaju buduće događaje, uključujući događaje kao što su cenzura Michelangelovog Davida, Siegfriedov i Royev napad tigra i izbor Donalda Trumpa za predsjednika.

Kršćani nastavljaju sudjelovati u raspravama o povremenim intrigantnim vezama serije s događajima koji se odvijaju, razmišljajući jesu li ti slučajevi puke slučajnosti ili postoji dublji duhovni značaj u igri.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!