Proslavila ga je serija Dva i pol muškarca, a sada potiče na njezin bojkot

Glumac Agnus Turner Jones, koji je najpoznatiji po ulozi u seriji “Dva i pol muškarca” koja ga je proslavila, godinama potiče na njezin bojkot.

Angus Turner Jones, bivši američki glumac, rođen je 8. listopada 1993. u Austinu, Texasu. Sa samo pet godina, dobio je svoju prvu filmsku ulogu u filmu “Simpatico” iz 1999. godine.

Međutim, postao je najpoznatiji po svom nastupu kao Jake Harper u popularnom sitcomu “Dva i pol muškarca” na CBS-u. Za tu ulogu je dobio dvije nagrade – Young Artist i TV Land Award – tijekom desetogodišnjeg perioda u kojem je bio jedan od glavnih likova u seriji.

Jones je privukao pozornost medija 2012. godine kada je objavio video na YouTubeu u kojem je objasnio kako se ne može pomiriti svojom kršćanskom vjerom s “prljavštinom” koja se prikazuje u popularnoj komediji koja ga je proslavila.

Serija dva i pol muškarca
Jones je u seriji glumio Jakea, najmlađeg muškarca

“Molim vas, prestanite to gledati…”

Jones kaže da je njegova vjera u Isusa razlog zašto mu je dosta sadržaja serije, a izjavio je: “Molim vas, prestanite to gledati, molim vas, prestanite puniti svoju glavu prljavštinom.”

Naglasio je da zbog svojih vjerskih uvjerenja ne želi nastaviti sudjelovati u seriji i potaknuo javnost da je prestane gledati.

“Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo o učincima televizije i vašem mozgu i obećavam vam da ćete morati donijeti odluku kada je u pitanju televizija, posebno što se tiče onoga što gledate na televiziji. To su loše vijesti.”

Jones je isticao da želi izići na svjetlo jer vjeruje da tamo leži iscjeljenje, te je svjedočio o nevjerojatnim stvarima koje je doživio u svojoj vjeri.

Smatrao je da je njegov odnos s Bogom i posvećenost vjeri (postao je član adventističke crkve) važniji od njegove reputacije, slave i bogatstva koje je stekao u Hollywoodu.

NAJNOVIJE!