U ritualu crne magije usmrtila je dječaka, htjela mu je urezati pentagram na leđa

Ruskinja je tijekom rituala crne magije usmrtila dječaka. Ona i njezin partner su mu na leđima namjeravali urezati pentagram.

Ruskinja Maria Korneeva (29), trostruka prvakinja u biatlonu, osumnjičena je za ubojstvo 15-godišnjeg Romana Fedulova, posinka svog partnera Vladislav Tsykunov (52) dok je izvodila ritualni simbol.

Očuh preminulog dječaka koji je svjedočio u policiji, rekao je da je njegova partnerica samo namjeravala uplašiti njegovog posinka.

Prema njegovim riječima, Maria je planirala ošamutiti Romana automehaničarskim ključem, prije nego što mu nožem na leđima ureže zvijezdu, prenosi Daily Star.

VIDI OVO: Koje je porijeklo i značenje pentagrama?

Dječakovo tijelo je pronađeno u napuštenom bunaru

Umjesto njihovog prvobitnog “plana”, šokirana Maria je rekla Valdislavu da je ubila dječaka, a tijelo nesretnog Romana pronađeno je 13. listopada u napuštenom bunaru na jednoj livadi u Rjazanskoj pokrajini.

Roman Fedulov
Roman Fedulov je 13. listopada pronađen mrtav; Foto: East2west News

Tsykunov je osumnjičen da je oteo svog posinka iz prvog braka koji je okončan u trenucima kada se počeo viđati s Mariom.

On se, prema navodima tamošnjih medija, zainteresirao za vradžbine kako bi na taj način natjerao bivšu suprugu Elenu da mu se vrati.

Tsykunov je tvrdio da su samo htjeli urezati pentagram na dječakovim leđima.

– Marija je uzela ključ iz alata koji je umotala u tkaninu i lovački nož. Rekao sam joj da pazi da ga ne ubije, na što je ona samo rekla da će ga onesvijestiti. Čekao sam u automobilu, a ona se vratila uznemirena i rekla mi je da ubila dječaka – naveo je Tsykunov u svjedočenju Ruskom istražnom komitetu.

VIDI OVO: Zaštita od prokletstva: Kako se zaštititi od prokletstava i crne magije?

Navodno je otkrio da je dječak mrtav s dvije ubodne rane, dok je Maria tvrdila da je Tsykunov ubio dječaka, a da je ona obrisala krv.

Prilikom pretresa njene kuće, pronađeni su mnogi simboli crne magije, pa je bilo jasno čime se ona bavila.

NAJNOVIJE!