Rodila je blizance, ali ovome se nije nadala: “Imala sam odnos s dva muškarca”

Žena je blizance, ali se nije nadala da su djeca dvojice očeva budući da je isti dan imala spolne odnose s dvojicom muškarca.

Majka, koja je rekla da želi da ostane anonimna, dolazi iz malog portugalskog grada Minerios u pokrajini Goias.

Vjeruje se da je to tek 20. slučaj ili ‘heteroparentalna superfekundacija’ ikada zabilježena u svijetu nakon što su oba muškarca imala pozitivne DNA testove za blizance.

DNA test je napravio muškarac za koga je vjerovala da je biološki otac blizanaca kada su imali osam mjeseci, ali je rezultat bio pozitivan samo za jednog od njenih sinova.

Žena je rekla: „Sjetila sam se da sam imala seks s drugim muškarcem i pozvala ga da napravi test, koji je bio pozitivan. Iznenadila sam se rezultatima. Nisam znala da se to može dogoditi, a bebe su vrlo slične.

U izvodu iz matične knjige rođenih i dalje se navodi samo jedan muškarac kao otac oba djeteta, uz majku.

Neobična trudnoća – 20. slučaj zabilježen u povijesti

Majka je dodala: “On brine o nama oboje, mnogo mi pomaže i pruža im svu potrebnu podršku.”

Doktor Tulio Jorge Franco proučavao je metodu neobične trudnoće, za koju se vjeruje da je tek 20. poznati slučaj heteroroditeljske superfekundacije u znanstvenom smislu.

Doktor je za portugalske medije objasnio kada dođe do takve trudnoće:

“To se događa kada dvije jajne stanice iste majke oplode različiti muškarci. Bebe dijele genetski materijal majke, ali rastu u različitim placentama.”

“Dječaci su rođeni zdravi i nikada nisu imali nikakvih zdravstvenih problema. To je izuzetno rijetko, a događa se jednom u milijun. Nisam ni slutio da ću u životu vidjeti takav slučaj”, rekao je doktor i ovaj tjedan odlučio objaviti priču s bebama blizancima, prenosi Timesnownews.com.

NAJNOVIJE!