Roditelji objavili video bebe – nedugo zatim su uhićeni

Roditelji su objavili video svoje bebe koji se brzo proširio društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako joj daju votku.

Par iz Velike Britanije je uhićen pod sumnjom za maltretiranje djeteta nakon što se pojavio video na kojem se vidi kako bebi daju čašicu votke.

Policija Kenta pokrenula je istragu nakon što se video od 12 sekundi proširio društvenim mrežama.

Na njemu se vidi kako neimenovana žena, za koju se vjeruje da je majka djeteta, sipa bistru tekućinu iz nečega što liči na bocu votke u čep boce nego što je sipala bebi u grlo.

Čovjek bez košulje u kratkim hlačama i tenisicama, za kojeg se vjeruje da je otac djeteta, može se vidjeti kako stoji u pozadini. Čuje se i glasna glazba.

Policija je potvrdila da su policajci pozvani u kuću u Doveru u ranim jutarnjim satima 21. lipnja nakon prijave o neredu, izvijestio je Daily Mail.

– Policijski službenici su po dolasku obaviješteni da se radi o djetetu na adresi u okruženju. Poduzete su mjere za zaštitu uključenih, a kasnije tog dana uhićeni su muškarac i žena zbog sumnje na okrutnost prema djeci. Od tada su pušteni na slobodu, a istraga je u tijeku – objavila je policija.

Bez obzira na to, roditelji su ubrzo pušteni uz jamčevinu, a vjeruje se da je beba još uvijek s njima.

Par su zasuli oštrim komentarima i osudama na društvenim mrežama nakon što je video postao viralan.

– To je jako tužno. Objavio sam na Facebooku, ali stalno brišu objavu – glasio je jedan komentar.

– Kako itko izvan te kuće može znati da je dijete stvarno sigurno? Okrutno je poslati dijete roditeljima – mišljenja je jedan.

– Roditelji moraju provesti ozbiljno vrijeme u ustanovi kako bi ih naučili roditeljskim vještinama. U međuvremenu molimo za sigurnost mališana – napisao je netko.

NAJNOVIJE!