Roditeljima pozlilo kada su vidjeli što odgajateljica u vrtiću radi njihovoj djeci

Nekim roditeljima je pozlilo kada su vidjeli kako se odgajateljica u vrtiću ponaša prema njihovoj djeci. Odmah je dobila otkaz!

Odgajateljica u vrtiću iz američke savezne države Mississippi prestravila je djecu maskom iz filma “Vrisak”, a zatim se uplakano ispričavala nakon što je dobila otkaz, zajedno s kolegama koji su joj se pridružili.

U okrutnoj šali sudjelovalo je četvero zaposlenika vrtića “Lil’ Blessing” u gradu Hamiltonu, s ciljem da preplaše mališane koji “nisu bili dobri”, prenosi Daily Mail.

Snimka je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, nakon čega je uslijedila reakcija nadležnih.

Na njoj se vidi kako maskirana žena prilazi stolu za kojim djeca ručaju i počinje ih prepadati. Mališani vrište plaču, bježe i sakrivaju se dok ih “čudovište” juri po sobi.

Teacher puts on Scream mask and… Screams at the kids from PublicFreakout

– Postalo mi je muka od ovoga – napisala je između ostalog jedna majka koja je objavila video.

Govoreći u svoju obranu, nakon što su zabrinjavajuće snimke preplavile društvene mreže, odgajateljica koja je se predstavila nadimkom CeeCee, inzistirala je da taj čin nije bio zlonamjeran.

– Nije bilo zamišljeno da nikome naudi i nije bilo loše. Odgajatelji su me pitali bi li to ponovno učinila te bi li mogli koristiti masku kako bi natjerali grupu da ih sluša ili počisti za sobom. Ja nisam zlostavljačica djece, rekla je ona.

Ona tvrdi da je svoj plan plašenja djece otkrila kolegama, ali nije rekla ništa vlasnici vrtića.

– Ukratko, kupila sam maske kako bih uplašila kolegicu, ali su iskorištene na neprikladan način – kazala je CeeCee.

U državi Mississippi pokrenuta je istraga protiv vrtića povodom ovog incidenta.

NAJNOVIJE!