Samoprozvani svećenik obmanjuje ljude: Tvrdi da je vidovit i uklanja prokletstvo

Nakon vidovnjaka, bijelih i crnih magova i hodža, prevaranti su se dosjetili lažnog predstavljanja svećenika i vjere kako bi obmanjivali narod.

Na jednom sarajevskom portalu pojavio se oglas u kojem se reklamira muškarac koji se predstavlja kao otac Đorđe, a koji tvrdi da se magijskim ritualima bavi “već 17 godina”.

“Ako nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni svojom ljubavnom situacijom, na pravom ste mjestu. Uz Đorđevu pomoć trajno riješite svoje ljubavne probleme. Živite svoj život s puno ljubavi i harmonije”. kaže ovaj tekst koji reklamira lažnog svećenika.

Dodaje se da “pomaže izravno ili putem fotografije”, kao i da može “skinuti prokletstvo staro i do 120 godina”. Također se navodi da je “pokrovitelj mnogih tvrtki, ali se bavi i izradom amajlija za posao, ljubav i novac”.

Vidoviti otac Đorđe predstavlja se i na YouTubeu, gdje je u opisu videa naveo da molitvama i Božjim darom pomaže u porocima i ovisnostima, otklanja magiju i vradžbine. Zanimljivo je da njegove slike nema ni na jednoj od tih snimki!

“Svojim toplim riječima i blagošću otvorit će vam srce i dušu i olakšati je pred Bogom… Snažnim molitvama i uz pomoć zaštitnih znakova iz prirode, on će vas i vaše najmilije zaštititi od zla i tamne strane, te ukloniti stara prokletstva i prokletstva”, stoji u opisu videa.

Sugovornici portala Kurir ističu da se iza ovakvih oglasa kriju prevaranti i samozvani svećenici. Episkop mileševski Atanasije Rakita ističe da takvih lažnih samozvanica ima mnogo, ali da je jedini lijek ne obraćati pažnju na njih.

NAJNOVIJE!