Sestra će svom bratu roditi blizance kao surogat majka

Sestra je trudna s blizancima, nosi dječaka i djevojčicu.

Priča koja trenutno skandalizira Ameriku tiče se brata i sestre, koja će svom bratu uskoro roditi blizance. Iako na prvu zvuči kao incest, zapravo je riječ o surogat majčinstvu.

Joseph Ryan Hughes i Nathan Hughes zajedno su 13 godina i uskoro će postati roditelji. Naime, Josephova sestra Briana nosi njihove blizance – dječaka i djevojčicu, a u ponedjeljak su brojnim pratiteljima na Instagramu pokazali da su već organizirali sve do najsitnijih detalja za dolazak beba.

Par koji zbog svog ekstravagantnog izgleda i načina života izaziva brojne kontroverze, posjeduje kozmetičke salone i živi u Colleyvilleu u Teksasu, a posebnost njihove priče leži upravo u tome što će Briqna tehnički postati majka bratove djece.

Zbog toga se obitelj neprestano suočava s neslaganjima i kritikama na društvenim mrežama, odnosno raznim uvredama, iako je donor jajnih stanica zapravo djevojka Courtney, najbolja prijateljica zaljubljenog para.

Je li surogatno majčinstvo grijeh?

Zašto je za surogat majku odabrao sestru?

Inače, Briana je već jednom pokušala roditi djecu na temelju embrija, dok je u utrobi nosila dvije djevojčice, ali je, nažalost, nakon sedam tjedana pobacila.

Bio je to najteži trenutak u životu za sve njih, no oplodnja je vrlo brzo ponovno uspjela, tako da Joseph i Nathan svaki dan očekuju rođenje svoje djece.

U videu koji su snimili za popularni američki YouTube kanal, Joseph se prisjetio kako je odrastao i zašto je za surogat majku odabrao vlastitu sestru.

“Odrastanje u Teksasu, pogotovo to što sam dolazio iz mormonske obitelji, natjerao me da se osjećam krivim zbog svoje seksualnosti. Izjasnio sam se kao gay u dobi od 14 godina i jako sam se bojao da ću razočarati svoju obitelj. Srećom, imao sam podršku mlađe sestre Brianr, kojoj sam prvi put otkrio da sam gay i uvijek mi je bila najbolja prijateljica i zaštitnica”, opisao je Joseph svoj odnos sa sestrom.

Reakcije ljudi na trenutnu situaciju su podijeljene. Kako god, ni surogat majčinstvo nije normalno, kao ni homoseksualni brak u kojem njezin brat živi.

NAJNOVIJE!