Sklopio je “ugovor s vragom” nakon čega je ubio dvije sestre

Psihopatski mladić je sklopio "ugovor s vragom", a nedugo zatim je ubio dvije sestre. Kažnjen je s najmanje 35 godina zatvora.

Stravičan zločin koji je prošle godine potresao Veliku Britaniju dobio je svoj pravosudni epilog nakon što je 19-godišnji Danyal Hussein osuđen na najmanje 35 godina zatvora do doživotnog zatvora zbog brutalnog ubojstva dvije sestre u lipnju prošle godine.

Iako on nikada nije progovorio o motivima svog zločina, istražitelji vjeruju da je tinejdžer “sklopio ugovor s đavlom”. Krvlju je potpisao “ugovor” u kojem je obećao izvjesnom demonu “Lucifugeu Rofocaleu” da će žrtvovati žene u zamjenu za dobitak na lutriji.

U luđačkom pohodu mladić je nožem izbo sestre Bibaau Henry i Nicole Smallman koje su bile same u parku u Londonu nakon proslave Bibaaine proslave 46 rođendana, javlja Sky News.

Hussein se branio da nije počinio ubojstvo, no nije pružio nikakve dokaze, a izricanje presude usporeno je kako bi se izvršilo psihijatrijsko vještačenje.

Sutkinja koja mu je putem videolinka izrekla kaznu rekla je kako je nedvojbeno utvrđeno da je počinio zločin.

Ugovor s vragom

VIDI OVO: Je li moguće sklopiti ugovor s đavlom?

“Našli ste te dvije žene s kojima niste imali nikakve veze. Iznenadili ste ih, prestravili ste ih i nakon toga ste ih ubili”, kazala je obrazlažući presudu.

Dodala je da je tim zločinom nepovratno oštetio i članove njihovih porodica koji su zauvijek obilježeni patnjom sestara.

Sutkinja je prokomentirala i “ugovor s vragom”.

“U tom smislu, sigurna sam da ste počinili ta ubojstva kao dio ugovora kojim ste htjeli osigurati moć i bogatstvo. Koliko god se taj ugovor činio bizaran, on je predstavljao dio vaših uvjerenja”, kazala mu je.

Mediji podsjećaju kako je Hussein bio problematično dijete odraslo u Londonu koje je već u dobi od 15 godina upućeno u vladin program protiv ekstremizma, nakon što je otkriveno da je pomoću računala u školi pristupao sadržajima ekstremne propagande.

NAJNOVIJE!