Snimka zaslona: X

Snimka učenika kako jedno drugome sisaju i ližu nožne prste na školskom događaju postala je viralna na društvenim mrežama, a spomenuta škola u Oklahomi je pod istragom zbog uznemirujućih scena.

Uznemirujući video prikazuje najmanje četiri učenika srednje škole Deer Creek kako leže na trbuhu u gimnaziji i žestoko ližu maslac od kikirikija s bosih nogu svojih vršnjaka, piše New York Post.

“On ih proždire!” čuje se kako jedan učenik govori, dok ostali navijaju u pozadini, a voditelj moderira bizarno natjecanje.

Video je prikupio gotovo 50 milijuna pregleda na društvenim mrežama u samo 24 sata – što je dovelo do službene istrage od strane Oklahoma State Department of Education.

“Ovo je odvratno. Čistimo ovaj nered u školama u Oklahomi. Naš odjel provodi istragu”, rekao je Ryan Walters na X-u.

Video je snimljen u četvrtak na skupu “Sukob klasa”, koji je bio dio tjedne akcije prikupljanja sredstava za lokalnu kafeteriju koja zapošljava osobe s posebnim potrebama.

Učenici od 9. do 12. razreda dobrovoljno su sudjelovali u raznim natjecanjima organiziranim tijekom prikupljanja sredstava za Tjedan čuda, gdje su njihovi vršnjaci plaćali ulaznicu – uključujući turnir sisanja prstiju.

Uprava je isprva pohvalila svoje studente za sudjelovanje u Miracle Fundraising Weeku, koji je prikupio 152.830,38 dolara – ali se kasnije ispričala svom studentskom tijelu i roditeljima.

“Društvenim mrežama kruži video snimka jedne od samo studentskih aktivnosti tijekom ove skupštine koja je nažalost privukla nacionalnu pozornost”, napisao je okrug u subotnjem pismu.

Iako su se neki učenici s entuzijazmom pridružili igrama, lizanje prstiju umočenih u maslac od kikirikija kod drugih je izazvalo osjećaj nelagode.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare