NaslovnicaVijestiTata koji je poginuo u avionskoj nesreći 'pobrinuo se da zaštiti' 3...

Tata koji je poginuo u avionskoj nesreći ‘pobrinuo se da zaštiti’ 3 sina koji su ‘čudom’ preživjeli

Tata koji je poginuo u avionskoj nesreći u južnoj Kaliforniji 4. srpnja pazio je na svoje sinove, koji su nekako preživjeli, kaže njihova majka.

Jared Newman, 39, upravljao je letjelicom u utorak kada se srušila u blizini zračne luke French Valley, rekla je glasnogovornica vatrogasne službe okruga Cal Fire/Riverside Tawny Castro.

Čovjek iz Temecule proglašen je mrtvim na mjestu nesreće, a tri sina su ostala ozlijeđena.

Na stranici kampanje GoFundMe stoji da je Newman bio pilot u nesreći u utorak, a da su tri putnika identificirana kao njegovi sinovi.

Sva tri dječaka — Connor, Caleb i Elijah — “čudom” su preživjela i trenutno su u “stabilnom” stanju u dječjoj bolnici Rady u San Diegu, prema akciji prikupljanja sredstava.

Jedna žrtva je imala lakše ozljede, druga srednje teške, a treća teške ozljede.

“Okruženi smo obitelji i pratili su nas anđeli, uključujući i našeg Jareda”, napisala je supruga Megan Newman u izjavi podijeljenoj na stranici za prikupljanje sredstava. “U mojoj tuzi i mojoj boli srca također imam 3 prekrasna čuda da poljubim danas.”

“[Jared] se pobrinuo da ih zaštiti i doveo ih je na sigurno do mene,” dodala je, “To je sve što mogu poželjeti u životu.”

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare