Tijela 3 bebe pronađene u podrumu kuće u Poljskoj: Kćer i otac su uhićeni zbog incesta

Ocu i kćeri prijeti doživotna zatvorska kazna za ubojstvo i incest nakon što su tijela triju beba u raspadanju pronađena u podrumu njihove kuće u Poljskoj.

Piotr Geraszyk (54) i njegova kći Paulina Geraszyk (20) uhićeni su nakon što su ostaci beba pronađeni u plitkom grobu i zamotani u plastične vreće na njihovom imanju u selu Czernyki u sjevernoj Poljskoj.

Dvije bebe pronađene su u petak, no daljnjom istragom pronađeno je treće tijelo u poodmakloj fazi raspadanja u subotu, javlja Daily Mail.

“Žena je optužena za dva ubojstva i incestuozni odnos s ocem. Muškarac je optužen za tri ubojstva, incest sa svojom 20-godišnjom kćeri i incestuozni odnos s drugom kćeri”, objavilo je okružno tužiteljstvo u Gdanjsku.

Prema tvrdnjama tužiteljstva, dvoje ubijene djece potječe iz veze oca i kćeri, koja je rekla da je s njim u vezi svojom voljom. Treća beba je iz očeve veze s drugom kćeri nakon što ju je navodno silovao.

Stravično otkriće socijalne službe

Do stravičnog otkrića došlo se nakon što je policija dobila dojavu socijalne službe.

Piotr, koji se u selo doselio prije 15 godina, sam je podizao djecu nakon smrti supruge.

“Bilo ih je puno, 10-12, najstariji je već otišao. Pjotr ​​ga je ostavio. Dvorište je bilo zapušteno, ali je ugradio nove prozore na kuću. Nije bilo dokaza da je pio. Odveo je djecu u šetnju ili branje gljiva. Izgledali su kao normalni ljudi, tko bi rekao da se tako nešto dogodilo u kući”, rekli su susjedi.

No, kolege u slastičarnici u kojoj je Paulina radila u susjednom selu posumnjale su da je trudna nakon što je počela nositi široku odjeću.

Uzela je tri tjedna odmora, ali se vratila nakon samo tjedan dana.

“Mislili smo da je trudna. Kad se ranije vratila s godišnjeg odmora, izgledala je mršavije i bila je stalno umorna. Kad smo je pitali za dijete, demantirala je da je rodila”, rekao je njezin kolega.

Tužiteljstvo čeka obdukciju tijela beba kako bi se otkrio uzrok smrti.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!