Tinejdžer (16) čuvao rođake od 5 i 7 godina, muškarac upao u stan i upucao ga

Dvoje djece, u dobi od 5 i 7 godina, bilo je u kući u to vrijeme, ali mališani su izbjegli kišu metaka.

Šesnaestogodišnji tinejdžer upucan je više puta dok je otvarao vrata, dok su dvoje mlađe djece koja su spavala u stanu srećom izbjegla ozljede, stoji u izvješću policije Philadelphije, javlja ABC News.

Napadač je došao na vrata u ponedjeljak oko 23:53, a kada se 16-godišnjak javio, “najmanje je jedan muškarac ušao u stan i ispalio šest metaka, pogodivši 16-godišnjaka u trbuh i ruku”. rekao je glavni detektiv policije Philadelphije Scott Small.

Tinejdžer je u stabilnom stanju, priopćila je policija.

“Dvoje djece, u dobi od 5 i 7 godina, bilo je u kući u to vrijeme, ali mališani su izbjegli kišu metaka”, rekao je Small. Ranjeni tinejdžer čuvao je svoja dva mlađa bratića, prema izvješću postaje WPVI iz Philadelphije.

“Imamo veliku, veliku sreću što ta dva dječaka, od 5 i 7 godina, nisu pogođena jer su tamo ispaljeni hici”, rekao je Small.

“U dnevnoj sobi blizu mjesta gdje su ta djeca spavala na kauču ima više rupa od metaka”, dodao je detektiv.

Zasad nitko nije uhićen, niti je pronađeno oružje kojim je izvršen napad, dodaje se u policijskom priopćenju.

Policija je rekla da će provjeriti snimke kamera oko kompleksa i unutar hodnika zgrade u nadi da će dobiti opis napadača.

“Srećom, postoje kamere unutar apartmanskog naselja, u hodnicima i na jednom od ulaza, kao i vanjske nadzorne kamere”, rekao je Small.

Istražni organi još ne znaju zašto se napad dogodio, niti tko je bio meta, odnosno bog pucnjave.

NAJNOVIJE!