Tragedija u Srbiji: Djevojčica (12) se objesila u kupaonici obiteljske kuće, pronašao ju je otac

Nova tragedija zadesila je Srbiju! Djevojčica (12) se objesila u kupaonici obiteljske kuće. Pronašao ju je otac koji je odmah nazvao Hitnu pomoć u nadi da će biti spašena.

Tužna sudbina zadesila je u subotu navečer jednu obitelj iz Lazarevca kada se iznenada ugasio još jedan mladi život.

Djevojčica (12) se objesila u kupaonici obiteljske kuće. Pronašao ju je otac koji je odmah nazvao Hitnu pomoć u nadi da će biti spašena, no policiji je ubrzo dojavljeno da je maloljetnica počinila samoubojstvo.

Liječnici Hitne su na licu mjesta pokušali s reanimacijom, no nažalost, mogli su samo konstatirati smrt.

Kako navode susjedi nesretne obitelji, potpuno im je nejasno zašto se sve dogodilo, a djevojčica je odrastala u normalnoj obitelji, a uvijek im je djelovala veselo.

Svi su bili potreseni

– Kad smo sinoć saznali, svi smo bili potpuno potreseni. Svaki dan prolazi pored mog posla i uredno me pozdravlja i smiješi se. Uvijek mi je bila preslatka jer je djelovala jako veselo – kaže jedna od susjeda i dodaje:

– Oni su jako fina obitelj, njena majka radi u lokalu iznad mene i jako smo bliski. Ljudi su u šoku, djevojčica nikada nije pokazivala znakove depresije ili da je netko maltretira u školi i slično.

Prema riječima ostalih susjeda, nitko sada ne može reći što se dogodilo s djevojčicom, no ne čini se kao netko tko bi pao pod utjecaj društvenih mreža ili bilo kakvog zadirkivanja i nagovaranja.

Djevojčica je odrasla u četveročlanoj obitelji

Kako doznajemo, djevojčica je odrasla u četveročlanoj obitelji koju svi u susjedstvu karakteriziraju kao jako simpatičnu.

– Ne vjerujem da su je maltretirali u školi jer bi vjerojatno to kad-tad prijavila roditeljima, a oni se od sinoć nisu mogli sabrati jer nisu imali pojma što ona može. Totalno su shrvani. Bila je jako draga, nasmijana, uvijek je pazila na mlađeg brata.

– Greota, mi svoju djecu stvarno očito uopće ne poznajemo, sudeći po situacijama koje nam se u posljednje vrijeme događaju – rekla je za Kurir njihova druga susjeda.

Podsjetimo, djevojka je navodno u kupaonicu unijela stolicu i uže te si vješanjem oduzela život. Na mjestu događaja nije pronađeno oproštajno pismo.

– Odmah je obavljen uviđaj, a tijelo djevojčice odnijeto je na obdukciju kako bi se utvrdilo je li možda prije toga nešto konzumirala – kaže izvor Kurira iz istrage.

NAJNOVIJE!