Turistkinja (23) poginula snimajući selfie, ljudi su vrištali gledajući je kako pada

Turistkinja iz Rumunjske poginula je 14. svibnja nakon što je pala s litice blizu popularnog vodopada na Tajlandu, snimajući selfie.

Nane-Iosana Bodea (23) se okliznula na mokro kamenje i stropoštala se sa visine od oko 15 metara, tijekom boravka s prijateljima.

Grupa je bila u posjeti otoku Koh Samui i uputila se ka prelijepom vodopadu Muang, gdje su se odlučili okupati. Nakon što su stigli na najvišu točku, rashladili su se plivajući u jezercu blizu ruba vodopada. Nane-Iosana, se divila pogledu i ljepoti prirode, a zatim je odlučila napraviti nekoliko selfija.

Nažalost, čim se popela uz opasne stijene i počela pozirati, okliznula se na mahovinu i poginula, prenosi The Sun.

Njen skrhani prijatelj Manuel Opancar (22) iz ​​Austrije rekao je da je s njom išao do vrha vodopada, ali da je bilo “strmo i opasno”.

VIDI OVO: Je li grijeh snimati ​​selfije?

Djevojka se strmoglavila pred užasnutim turistima

Djevojka je bila na najvišoj točki vodopada kada se strmoglavila pred užasnutim turistima. Njezini prijatelji su pohitali da joj pomognu, nadajući se kako će je reanimirati. Turisti su počeli vrištati i dozivati pomoć dok jedan prolaznik nije pozvao policiju.

Bolničari su se borili da spasiti djevojku rumunjskog porijekla, koja je živjela u Austriji, prije nego što je proglašena mrtvom na licu mjesta.

Spasilački timovi proveli su tri sata izvlačeći njezino tijelo jer je bilo jako teško iznijeti ga s nepristupačne lokacije. Koristili su užad i nosila da je podignu, a zatim je prebačena u bolnicu gdje će biti obavljena obdukcija.

Smrt Bodee je treći fatalni incident sa stranim turistima na vodopadu Na Muang od 2019. godine.

NAJNOVIJE!