Udana profesorica (33) priznala da je imala do 30 odnosa s učenikom

Bivša učiteljica Heather Hare (33) iz Arkansasa priznala je da je s maturantom u školi u kojoj je radila imala spolne odnose između 20 i 30 puta, zbog čega joj sada prijeti doživotna kazna zatvora.

Heather je imala seksualne odnose s učenikom srednje škole Bryant u Arkansasu tijekom školske godine 2021./2022. uključujući i putovanje na ekskurziju u Washington.

Učiteljica je bila voljena među djecom, a to dokazuje i video koji se 2020. godine pojavio na Good Morning America nakon što joj je nastava prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

“Bolilo me vidjeti je uzrujanu, tako je uslužna i draga “, rekla je studentica Bella Watkins u Good Morning America 2020.

Hare je prvi put uhićena u travnju 2023. nakon što su na društvenim mrežama Tiktok i Snapchat objavljeni različiti sadržaji u kojima se tvrdi da je bila u vezi s učenikom.

U srpnju je ponovno uhićena nakon prijave drugog učenika, što je navelo istražitelje da pronađu materijal za optužbu za seksualni napad prvog stupnja.

Iskoristila je svoj položaj i ranjivost maloljetnika

Komunikacija profesora i učenika prvog radnog dana školske godine 2021./2022. nakon čega je Heather dala svoj broj telefona, a komunicirali su i putem Instagrama i Snapchata.

Tada mu je rekla da je sanjala “da su imali spolni odnos” i dala mu svoju adresu u Convezu, Arkaznas, gdje je živjela sa suprugom i petogodišnjom kćeri.

U tom su razdoblju imali spolni odnos 20 do 30 puta u njezinoj kući, u njezinu vozilu, u učionici i na parkiralištu srednje škole, a na sudu je priznala da se veza dogodila i na putovanju u Washington između 21. travnja i 24.2022. godine.

“Ova bivša učiteljica iskoristila je svoj položaj od povjerenja i ranjivost maloljetnika, koristeći svoju ulogu kako bi ga namamila da se upusti u ilegalnu seksualnu aktivnost”, rekao je tužitelj Jonathan D. Ross.

Učiteljima prijeti minimalna kazna od deset godina do maksimalna doživotna robija.

Preporuka tužitelja je da Heather dobije 13 godina zatvora za svoj zločin.

NAJNOVIJE!