NaslovnicaVijestiVatrogasac posvojio dijete koje je netko ostavio u kutiji u postaji

Vatrogasac posvojio dijete koje je netko ostavio u kutiji u postaji

"To kako smo je pronašli... smatram da nam je Bog pomogao", izjavio je vatrogasac.

Vatrogasac je donio odluku da posvoji dijete koje je netko ostavio u kutiji postavljenoj u vatrogasnoj postaji. On i njegova supruga dugi su niz godina pokušavali postati roditelji, a onda se u siječnju dogodilo da je netko ostavio bebu u posebnoj kutiji postavljenoj upravo u vatrogasnoj postaji za takve situacije – za ostavljanje neželjene djece.

Vatrogasna postaja u Ocali na Floridi je 2020. godine uspostavila posebnu kutiju u kojoj ljudi mogu sigurno ostaviti bebe za koje ne mogu ili ne žele brinuti.

Jedne noći u siječnju ove godine, vatrogasac koji je želio ostati anoniman kako bi zaštitio svoju obitelj čuo je alarm iz kutije. Mislio je da je možda lažni alarm, ali kada ju je otvorio, otkrio je zdravo novorođenče umotano u ružičastu dekicu, izvijestio je Today.

“Imala je bočicu i bila je mirna. Primio sam je. Oči su nam se srele i to je bilo to. Volim je od tog trenutka”, podijelio je vatrogasac, koji je sa suprugom dugo želio imati dijete, ali nisu uspjeli, pa su odlučili proći tečaj posvojenja kako bi ispunili svoju želju za roditeljstvom.

Vatrogasac je izrazio želju da posvoji novorođenče

Nakon što je odnio bebu u bolnicu, vatrogasac je ostavio poruku u kojoj je iskazao svoju želju da je posvoji, iako nije previše očekivao da će mu se ta želja ostvariti, pa nije odmah obavijestio svoju suprugu.

Dva dana kasnije, beba Zoey je pronašla svoj novi dom.

“To kako smo je pronašli… smatram da nam je Bog pomogao”, izjavio je vatrogasac, dodajući da je njegova supruga zaplakala kada joj je javio što se dogodilo.

Zoey je sada već pet mjeseci u svom novom domu s novom obitelji. Vatrogasac je odlučio podijeliti ovu priču s nadom da će pronaći biološku majku Zoey i pružiti joj utjehu.

“Želimo da zna da je beba sigurna i da je nevjerojatno volimo”, zaključio je vatrogasac.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare