NaslovnicaVijestiŽena (37) silovala dječaka (15) koji je prije tri tjedna nestao iz...

Žena (37) silovala dječaka (15) koji je prije tri tjedna nestao iz kuće, policija ga je pronašla ispod kreveta

Žena iz Virginije (37) je silovala 15-godišnjeg dječaka kojeg je policija našla ispod njenog kreveta tri tjedna nakon što je nestao iz obiteljske kuće.

Iako ju se isprva mislilo kako je samo pomagala dječaku u bijegu, naknadno se otkrilo kako je ona navodno imala aferu s njim.

Policija je tri tjedna nakon nestanka dječaka pokucala na vrata Ashleigh Watts u Chesapeakeu kako bi provjerila gdje se dječak sve kretao. Prvo ih je s vrata zamolila da pričekaju dok je ona stavljala grudnjak, a onda ih je i pustila u kuću, prenosi NY Post.

“Policajci su prilikom pomicanja madraca u spavaćoj sobi na katu pronašli maloljetnika koji se skrivao u malenom prostoru samo u svojim boksericama. Kada su ga pitali je li on taj dječak koji je bio nestao, on je odgovorio potvrdno”, izvijestila je policija.

Žena ima sina njegovih godina

Naknadno se otkrilo i kako su obitelji Watts i maloljetnika inače bile vrlo povezane, pogotovo jer 37-godišnja majka ima sina koji je vršnjak dječaka, inače blizanca čija je obitelj živjela preko puta ulice.

Watts je navodno počela vrebati dječaka i njegovog brata blizanca godinu dana prije nego što je i uhvaćena, a policiji je ove veljače stigla i anonimna dojava o navodnim seksualnim odnosima Watts s dječacima.

Osim toga, suprug je ispričao i kako je jedne večeri u veljači došao doma oko 2 sata ujutro, a na kauču pronašao svoju suprugu bez majice i grudnjaka pokraj dječaka koji se pravio da spava. Jedan od susjeda ispričao je i kako je ta cijela afera trajala mjesecima, a dječak je pobjegao nakon što se sve saznalo.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare