Žena na TikToku širi teoriju zavjere: Danka je prodana, a njene ‘ubojice’ su dobile novac

Žena na TikToku s profilom od gotovo 45.000 pratitelja širi teoriju zavjere. Ona tvrdi da je Danka prodana, a njene ‘ubojice’ su dobile novac.

Sandra Karaklajić, koja na Tiktoku ima račun All_about_SK s gotovo 45.000 pratitelja, a za sebe kaže da je “dobro udana žena”, samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da dijete nije živo, objavila je uznemirujući video i iznijela strašne teorije zavjere!

“Žao mi je ove dvojice što su ucijenjeni”

“E moji vi! Žao mi je ove dvojice što su ucijenjeni, ili natjerani, ili plaćeni da priznaju da su ubili ovo dijete da bi se zataškala ova katastrofa koja se događa oko nas, odnosno trgovina djecom.

Eto, iskreno, žao mi ih je, jer će navući bijes građana, naroda… Za koju godinu će oni izaći iz zatvora, preseliti se negdje u inozemstvo pod drugim identitetom, a ovo dijete, nažalost, nikad naći nećemo. Otvorite oči i skapirajte što se događa oko nas”, rekla je u kameru i dodala:

“Kako to da 10 dana nitko nije provalio da je dijete ubijeno, nego su sada nakon 10 dana i bijesa građana oni otkrili tragove i da je dijete ubijeno, odnosno šta se već tu dogodilo po njihovoj lažnoj priči.

Snimka zaslona: TikTok

Kako to da majka nije čula da je neki auto tu udario nešto, da je netko izašao, paničario, to se nije moglo dogoditi sve u tri sekunde, nego se dogodilo, ako se dogodilo, a nije, nego se navodno dogodilo u par minuta. Tako da, po meni, ova šuplja priča ne pije vodu. Iskreno, žao mi je što se to tako događa, što opet mažu oči… Žao mi djeteta, žao mi obitelji, žao mi i ova dva mučenika koja su pristala na sve to.

Video je uklonjen s TikToka

Video joj je uklonjen s profila, nije poznato je li ga ona izbrisala ili ga je Tiktok izbrisao nakon prijave. Ipak, neki su to spasili i haraju mrežama.

Ništa manje strašni od njezinih riječi nisu ni komentari pratitelja: “Bravo! Ako ne nađu dijete, to je to!”, “Tako je, slažem se, ali” dobar je marketing za aplikaciju “Pronađi me”, pa netko je dobro zaradio”, “Sve je izmišljeno, samo majka zna što je bilo, ništa više”, “Dijete je prodano”, “Sto posto istina, žalosno je samo što većina ljudi ne misli tako”, “Ali neće u zatvor, sve je namještaljka”, “Isto kao krađa djece iz bolnica, državni projekt”, “A našli su dvoje jadnika koji nemaju krov nad glavom, ponudio novac i sirotinja je pristala, ali samo da Danka bude dobro, naći će je kad-tad“.

Ova tiktokerica živi na Korzici i odatle širi opasne dezinformacije, a iz njezinih videa može se zaključiti da je teoretičarka zavjere, prenosi Kurir.

NAJNOVIJE!