Žene u šoku nakon što je transrodna osoba otkrila svoje genitalije u svlačionici

Žene u Ohiu su ostale u šoku nakon što je transrodna osoba otkrila svoje genitalije u ženskoj svlačionici.

Transrodna osoba je tada proglašena nevinom za nepristojno izlaganje i osoblje joj je dopustilo da nastavi koristiti objekt unatoč tome što su žene izrazile svoju zabrinutost za sigurnost i privatnost.

Janell Holloway, Kateisha Young i majka iz Ohia koja traži da ostane anonimna kako bi zaštitila privatnost svojih dviju kćeri, rekle su za Daily Signal da su vidjele muškarca, koji se identificirao kao Rachel, potpuno golog u ženskoj svlačionici u YMCA.

Prošlog svibnja je muškarac proglašen nevinim po tri točke optužnice za nepristojno izlaganje kada se skinuo gol u ustanovi u Xeniji jer mu je trbuh prekrivao genitalije, piše CBN News.

“Jednostavno tiho, ne postoje činjenice koje bi potkrijepile zaključak o krivnji, kako je optuženo”, napisao je sudac David McNamee. “Genitalije (trans osobe) nisu bile vidljive jer su ih drugi dijelovi (njegovog) tijela prekrivali.”

Sada, žene dijele kako su se osjećale da je muškarac, uz dopuštenje YMCA Greater Daytona, upao u njihovu privatnost.

Janell Holloway kaže da je plivala u Xenia YMCA sa svojim suprugom Vanom prošlog rujna kada je ugledala trans osobu na bazenu.

“Samo sam se ukipila”

Opisala ga je kao “vrlo, jako debelog” i u ženskom kupaćem kostimu. Napomenula je da je on napustio bazen malo prije nje.

Kada je stigla u svlačionicu, rekla je da je “mogla osjetiti da je netko u svlačionici s desne strane.”

Opisala je: “Bacila sam pogled tamo i vidjela sam kupaći kostim koji (on) nosi… Samo sam se ukipila.”

Holloway je rekla da je bila u potpunoj nevjerici da je trans osoba bila potpuno gola u svlačionici. Brzo je skupila svoje stvari i sakrila se.

On je muškarac, rekla je za The Daily Signal. “Bila sam šokirana što nisu mogli znati da je on muškarac.”

Holloway, koja je trenirala mladića još dok je plivao u plivačkom timu njezina sina, rekla je novinarima da je čekala 15 minuta u toj kabini dok nije otišao.

U nevolji, Holloway je otrčala svom suprugu reći da je njezin bivši student plivanja gol u ženskoj svlačionici.

Ali par kaže da je osoblje stalo na njegovu stranu.

“Dobio je slobodan pristup ženskoj svlačionici da se skine i glumi sve fetiše ili fantazije koje želi pred ženama i djevojkama”, rekla je za Daily Signal. “I to je ono što se događalo. Muškarci se moraju držati podalje od svlačionice.”

Mama iz Ohija rekla je da je jednom prilikom isti muškarac bio potpuno gol te je “podivljao” dok su se ona i njene kćeri tuširale i presvlačile u studenom 2022.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare