Tisuće kršćana okupilo se u Hollywoodu kako bi slavili živoga Boga

Tisuće kršćana okupilo se na Hollywood Boulevardu kako bi slavili Živoga Boga, te pokazali svijetu da Bog nije mrtav.

Pokret “California Will Be Saved” (Kalifornija će biti spašena) pokrenut od strane suosnivača Rossa Johnstona, nastoji donijeti duhovno buđenje u Kaliforniju.

Johnston je napustio svoj unosan posao u jednoj od najpoznatijih online tvrtki u Americi kako bi, poslušavši Božji poziv, postao cjelovremeni misionar u Kaliforniji.

Nedavno snažno vrijeme štovanja na Hollywood Boulevardu bilo je dio ovog pokreta. Tisuće kršćana okupilo se kako bi slavilo Isusa, a snimljeni video pokazuje njihovo uzbuđenje dok kliču u slavu Gospodinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ross Johnston (@rossjohnstonn)

Crkva nije mrtva

Ovaj povijesni trenutak donio je nadu i vjeru da crkva nije mrtva, već živa i da će Kalifornija biti spašena. Očevici su podijelili svoje blagoslove i iskustva u komentarima, svjedočeći o snažnoj prisutnosti Božje ljubavi.

Inicijativa “California Will Be Saved” organizira okupljanja bogoslužja na otvorenom u utjecajnim gradovima Kalifornije kako bi navještavali evanđelje i opremili crkvu. Njihov cilj je utjecati na svijet izvan crkvenih zidova i doživjeti nebeski napad na zemlju kroz Božju prisutnost.

Ovo snažno vrijeme štovanja na Hollywood Boulevardu svjedoči o živosti i snazi vjere u Kaliforniji i potiče nadu u buduće pokrete probuđenja.

NAJNOVIJE!