Završeno snimanje četvrte sezone The Chosen, uskoro kreće prikazivanje

Iako datum izlaska četvrte sezone serije "The Chosen" još nije službeno određen, očekuje se da će se to dogoditi početkom 2024. godine

U rujnu je završeno snimanje četvrte sezone serije “The Chosen” (Izabrani), koju jedva čekamo pogledati.

Glumci i ekipa koja je sudjelovala u stvaranju serije odlučili su podijeliti nekoliko snimaka iza kulisa s gledateljima kako bi proslavili uspješan završetak snimanja.

Video je započeo intervjuom s glumcima Andrewom Jamesom Allenom (u ulozi Poncija Pilata) i Sarom J. Bartholomew (u ulozi Klaudije, Pilatove žene), koji su podijelili svoje omiljene scene iz nove sezone. Allen je primijetio da se u četvrtoj sezoni više istražuje Pilatov “unutarnji svijet”, prikazujući više slojeva ovog upravitelja Judeje.

Austin Reed Alleman (u ulozi Natanaela) otkrio je da će četvrta sezona sadržavati glazbu koju će izvoditi trojica apostola na autentično rekreiranim instrumentima iz 1. stoljeća, poput lire, lutnje s tri žice i bubnja, iako još nije otkriven zvuk ovih instrumenata.

Iako glumci nisu mogli otkriti mnogo detalja, neki prizori sugeriraju da će četvrta sezona uključivati čuda poput Kristovog čina obnavljanja vida slijepcu uz pomoć blata te uskrsnuće Lazara.

Iako datum izlaska četvrte sezone serije “The Chosen” još nije službeno određen, očekuje se da će se to dogoditi početkom 2024. godine, vjerojatno u siječnju ili veljači, prenosi Bitno.net.

NAJNOVIJE!