NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeVlak je jurio prema starijem muškarcu koji je zapeo na tračnicama, no...

Vlak je jurio prema starijem muškarcu koji je zapeo na tračnicama, no Bog je intervenirao

Prijeteći vlak je jurio prema starijem muškarcu koji je s autom zapeo na tračnicama, no Bog mu je poslao pomoć u pravo vrijeme.

Nije svaki dan da se netko nađe u škripcu na tračnicama. Tada je Bog poslao heroja da spasi starijeg muškarca od udarca nadolazećeg vlaka. On je definitivno bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. 

72-godišnjak je automobilom skrenuo na tračnice u Sugar Grove Townshipu. Nastavio je voziti dok se njegov SUV nije zaustavio na tračnicama – bilo je jasno da je zapeo. 

Lewis Medina prolazio je istim putem kada je vidio vozilo na tračnicama. Znao je da nešto nije u redu i da je netko možda zatočen u vozilu zbog način na koji su se kotači vozila vrtjeli. On nije gubio vrijeme nego je krenuo pomoći. 

„Rekao sam tom muškarcu da ću mu pomoći da se makne s tračnica i da ćemo maknuti njegov automobil prije nego naiđe vlak“, rekao je Medina. 

Vlak je stizao, a auto je bio na tračnicama

Tada je nazvao pomoć, ali je ona stigla prekasno, vlak je stizao, a auto je bio na tračnicama. 

Medina je brzo reagirao. Otkopčao je muškarca u automobilu, uhvatio ga je i izvukao iz automobila. Uhvatio ga je za majicu i hlače da ga odnese na sigurno, no muškarac mu je pao iz ruku. Ostalo je samo nekoliko trenutaka prije nego bi ih vlak pogodio tako da se Medina skotrljao s tračnica s muškarcem da mu spasi život. Vlak je udario u SUV koji je bio potpuno uništen. 

VIDI OVO: Dijete palo na tračnice dok je jurio vlak, spasio ga je hrabri radnik (VIDEO)

Obojica muškaraca su bili na sigurnom. 

Medinina kćer, koja je sve to gledala, je bila jako zabrinuta jer nije znala što se dogodilo njezinom tati. Policija je rekla da muškarac u automobilu nije bio pri svijesti te zato nije mogao sam izaći iz vozila. 

Medina zna da ne bi mogao spasiti tog muškarca da mu Bog nije pomogao.

“Znam da je to bio Bog”

„Znam da je to bio Bog. Nema šanse da bih ga mogao samo tako podignuti, nema šanse. Samo sam razmišljao da mu moram pomoći. Mislim da bi tako svatko reagirao“, dodao je Medina. 

Sve se događa s razlogom. Ono što je na početku izgledalo kao nesretan događaj Bog je pretvorio u iskustvo koje je jednom čovjeku promijenilo život. Bog nas može spasiti iz svake teške situacije. Ništa i nitko Ga ne može spriječiti da to učini.