Pila je vodu s limunom i medom na prazan želudac godinu dana. Evo što se dogodilo

Ovo je najjeftiniji i najučinkovitiji način da poklonite zdravlje svom organizmu.

Prije pet godina Crystal Davis bila je mlada žena koja je jedva hodala od bolova, a kao voditeljica projekta u velikoj telekomunikacijskoj tvrtki radila je i 12 sati na dan. Da bi to sve izdržala, postala je ovisnica o tabletama protiv bolova.

To je o sebi napisala na svojoj stranici na kojoj čitatelje poziva da isprobaju ono što je i ona sama isprobala.

Pila je svako jutro godinu dana napitak koji je sama napravila na prazan želudac:  sok od pola limuna i žličicu meda prelila je toplom prokuhanom vodom.

Tijekom tog razdoblja njen se organizam transformirao na potpuno neočekivani način, ispričala je.

Nijednom se nije prehladila u godinu dana, više nema nikakve bolove u želucu, nema glavobolje… Više joj, tvrdi, nije potrebna ni jutarnja kava jer se vrlo lako razbudi što joj je šok s obzirom na to da joj je trebalo i sat vremena da se razbudi.

– Zaboravila sam kada sam posljednji put osjećala napetost tijekom prijepodneva.

Presretna rezultatima, nagovorila je i članove svoje obitelji da piju napitak s limunom i medom. Nakon nekog vremena i oni su osjetili ista zdravstvena poboljšanja, tvrdi Davis napominjući kako je krenula s istraživanjem o djelovanju ovog napitka i otkrila da će redovno ispijanje vode, limuna i meda zaštititi od infekcija mokraćnih kanala, poboljšati probavu, hidratizirati debelo crijevo. Med ima jako antibakterijsko djelovanje, a djeluje i tako da želudac proizvodi više “sokova” koji omogućuju organizmu učinkovitije eliminiranje toksina iz organizma, ali i pomaže u održavanju tjelesne težine.

Osim toga, nastavlja svoju priču Crystal Davis, vide se i velike promjene izvana. Limun pruža mnoge pogodnosti za kožu, pomaže da se pročisti krv, voda potiče proizvodnju kolagena pa njena koža blista.

Sve su to, navodi, razlozi da i vi već sutra počnete piti vodu, limun i med.

“Ovo je najjeftiniji i najučinkovitiji način da poklonite zdravlje svom organizmu”, poručuje Crystal.

NAJNOVIJE!