vojnik u restoranu
Snimka zaslona: Facebook

Živimo u svijetu u kojem su nesreće i razni teroristički činovi glavne vijesti svakoga dana. Zbog toga mnoga lijepa djela budu zapostavljena. Jedno od takvih je ovo u nastavku

Pukovnik Robert Risdon je nedavno otišao u fast food, Taco Bell na večeru. Dok je sjedio i jeo dva mladića su ušla u restoran s ciljem da prodaju domaće kolače kako bi prikupili novac za svoju crkvu.

Pukovnik Risdon ih je primijetio, jedan je imao 9, a drugi 13 godina i izgledali su mokri i gladni, pa ih je upitao žele li nešto pojesti.

Ono što je uslijedilo je snimio drugi kupac koji je bio zadivljen njegovim djelom, te je odlučio podijeliti ovaj događaj na Facebooku.

Pukovnik ih je odveo do pulta i rekao im da će im on platiti večeru. On smatra da ovo djelo nije nešto što je vrijedno tolike hvale. Bez obzira na to što on misli, cijeli internet ga hvali.

I was in a taco bell tonight when two kids came in trying to sell home made desserts for money. I over heard a soldier ask the kids if they were hungry and told them to follow him to the counter, he would buy them dinner. I had to video it and share. Our troops are always taking care of us. Thank u LTC Robert Risdon please please share this….I heard the little one say I want to be just like u when I grow up and saluted him.

Gepostet von Jason Gibson am Dienstag, 26. Januar 2016