Vozačica taksija je dala otkaz zbog jedne predivne stvari

Jenni Ekletsion snažno osjeća da je stavljena na Zemlju kako bi pomagala drugima. Ova vozačica taksija dala je otkaz zbog jedne predivne stvari.

“Ponekad ne znate za što ste stvoreni. Stvorena sam za brigu o drugima”, kazala je. Udana majka dvoje djece, koja je emigrirala iz Etiopije u SAD prije 20 godina, već je postigla puno toga od preseljenja u Columbus, Ohio. Imala je dobar posao u banci, a istovremeno je radila na svom doktoratu.

Vikendom je radila kao vozačica taksija

Ipak, želja da se poveže s drugim ljudima inspirirala je Jenni da postane vozačica Ubera vikendom. Uživa u razgovoru sa svojim putnicima o svemu, od duhovnosti do roditeljstva, i osjeća se dobro kada im pomaže da stignu kamo trebaju.

U ožujku 2020., tijekom vrhunca pandemije COVID-19, Jenni je pokupila 88-godišnjeg Paula Webba. Nisu znali da će ova kratka vožnja do trgovine mobitelima promijeniti oba života!

VIDI OVO: Bogata žena je srela beskućnika, a zatim otkrila nevjerojatnu stvar o njihovoj prošlosti

Paul živi sam otkako mu je žena preminula prije nekoliko godina, a njegova odrasla djeca bila su zabrinuta što provodi previše vremena sam u svojoj kući. Demencija mu je dijagnosticirana 2017. godine, a kao i mnogim drugima, izolacija je uzrokovala pad njegovog zdravlja tijekom pandemije. Na dan kad je ušao u Jenninu Toyotu, oboje su osjetili trenutnu povezanost.

Vikendom je radila kao vozačica taksija
Foto: abc6onyourside.com

“Bilo je vrlo lijepo razgovarati”, rekao je Paul. Jenni je odmah osjetila da mu treba više od vožnje do trgovine. “Bio je usamljen. Imala sam osjećaj da mu treba pomoć. Rekla sam mu da živim u blizini njegove kuće i dodala: ‘Od sada, kada vam treba prijevoz, samo me nazovite'”, dodaje Jenni.

Jenni je bila odlučna pomoći Paulu

Uskoro je Jenni dolazila u Paulovu kuću svaki dan nakon posla da provjeri je li dobro ili ga izvede na jelo. Uvijek su se izmjenjivali tko će platiti račun u restoranu, a na kraju su Paulova djeca shvatila da je ona iskreno zainteresirana pomoći njihovom tati. Kada se Paul razbolio u travnju 2021., razmišljali su o tome da ga pošalju u starački dom, čemu se Paul žestoko protivio. Tada je Jenni odlučila napraviti nevjerojatan potez da napusti svoj stalni posao kako bi se brinula za Paula svaki dan.

Foto: abc6onyourside.com

“Postoje ljudi na ovom svijetu kojima je stvarno stalo”, rekao je Paulov sin Keith Webb. “Ona je takva. Tako sam zahvalan.”

Jenni žali što se nije mogla brinuti za vlastitog oca otkako je napustila Etiopiju, pa joj se briga za Paula čini potpuno prirodnom. Sada njih dvoje dijele odnos koji je poput oca i kćeri.

VIDI OVO: DIRLJIVA PRIČA: Svakog dana davala je novac beskućniku, a onda se dogodilo nešto neočekivano

“To je divno”, rekao je Paul. “Ne želim ni razmišljati o tome da izgubim njezino prijateljstvo. Ona mi je kao kći.”

Dok Paulova djeca misle da je Jennino pojavljivanje u njihovim životima čudo, Jenni kaže da je ona sretnica i dodaje: “On ima 88 godina. Ne zaslužuje biti sam. Sretna što provodim dane s Paulom. To je bila najbolja odluka koju sam ikada donijela.”

NAJNOVIJE!