NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeZapušteni beskućnik je ušao u brijačnicu, a zaposlenici su napravili nešto nevjerojatno

Zapušteni beskućnik je ušao u brijačnicu, a zaposlenici su napravili nešto nevjerojatno

Zapušteni beskućnik je ušao u brijačnicu zamolivši ih za žilet da si obrije bradu. Zaposlenici su napravili nešto nevjerojatno s njim.

João Coelho Guimarães beskućnik je u gradu Goiânia u Brazilu. Na ulicama je živio tri godine kada je ušao u jednu brijačnicu i zamolio za žilet da si obrije bradu.

Bilo je jasno da mu treba puno više od kratkog šišanja, pa su zaposlenici odlučili napraviti nešto nevjerojatno. Potrudili su se i u potpunosti su ga sredili od glave do pete.

Beskućnik u brijačnici 1
Foto: Instagram

Kada je João ušao u brijačnicu, zaposlenici su mu ponudili hranu, no on je odbio i nije htio biti na teret.

Međutim, oni nisu odustali i João je naposlijetku iz brijačnice izašao kao novi čovjek. Osim nove frizure i brade, kupili su mu novo odijelo i cipele. Izgledao je kao model iz časopisa.

Zaposlenici su podijelili fotografije na internetu, a one su postale viralne. Fotografije je vidjela i Joãova sestra Maria koja ga je zapravo tražila posljednjih 10 godina. Stupila je u kontakt s brijačnicom, a oni su organizirali susret iznenađenja.

padoo
Foto: Instagram

Kada se João vratio u brijačnicu, tamo ga je čekala njegova obitelj. Grlili su se i ljubili, pokušavali su malo nadoknaditi 10 izgubljenih godina.

Sređeni beskućnik
Foto: Instagram

Kada su novinari upitali Alessandra, zaposlenika brijačnice, zašto je João otišao od kuće, on je odgovorio da ne zna, jer „On je zasigurno imao svoje razloge. Mi smo mu samo htjeli dati malo dostojanstva u tom trenutku“.