Njezin zaručnik je preminuo od raka, nakon dva mjeseca stigao joj je njegov poklon

Njezinom zaručniku dijagnosticiran je rak krvi u 25. godini života zbog čega je preminuo. Nakon dva mjeseca stigao joj je njegov poklon.

Ashleyu Smith-Grantu dijagnosticiran je rijedak oblik raka krvi u 25. godini života, a dvije godine nakon toga preminuo je.

Njegova zaručnica, Danielle, dva mjeseca nakon što je Ashley preminuo došla je kući s posla i otkrila da je propustila dostavu paketa.

“Odmah je otišla do poštanskog ureda i pokupila ga” ispričala je Danielle piše Independent.

“Otvorila sam paket odmah kada sam ušla u auto i vidjela: zaručnički prsten koji mi je poklonio Ashley” dodala je opisujući nevjerovatan trenutak.

Međutim, Danielle nije bila tužna.

“To je bilo veliko iznenađenje. Nisam plakala, smijala sam se. Nije mi ništa o tome spominjao. Radi se o prstenu od bijelog zlata” objasnila je.

Danielle i Ashley upoznali su se na Kreti 2015. godine, a već su objavili da će se vjenčati. Zakazali su datum vjenčanja za 10. listopad, ali Ashley je, nažalost, preminuo od posljedica bolesti.

VIDI OVO: 3 molitve za oboljele od raka

Danielle se prisjetila i trenutka kada je saznala da je Ashley preminuo: “Nazvao me njegov otac. Rekao mi je da dođem kući što prije. Znala sam da je Ashley umro.”

Unatoč kemoterapiji, tumor se brzo razvijao i rak je zahvatio okolna područja. Jedina je nada bila transplatacija matičnih stanica, a taj zahvat košta oko 200 hiljada funti.

Uspjeli su prikupiti 25 tisuća funti u nekoliko tjedana zahvaljujući donacijama, ali liječnici su utvrdili da je rak terminalne naravi.

Unatoč tragediji, Danielle nastavlja prikupljati novac za oboljele od raka, a otrčala je i maraton koji je organizirala organizacija Bloodwise.

“Ashley nije primio lijek. Nije uspio preživjeti. Idemo pronaći lijek za nekoga tko će uspjeti” poručila je emotivna i optimistična Danielle.

Ovaj tekst je prvi put objavljen 5. lipnja 2018. godine.