NaslovnicaZdravljeZbog debljine je morala napustiti posao, a danas je neprepoznatljiva

Zbog debljine je morala napustiti posao, a danas je neprepoznatljiva

Kad je došla do 170 kilograma, Louise Nicola Hickson (28) nije više mogla ići na posao. Debljina joj je u toj mjeri umanjila nivo snage da je od bolova jedva mogla hodati.

Budući da nije htjela završiti kao njezin otac koji ima dijabetes tipa 2, 28-godišnja Louise je morala poduzeti radikalne mjere kako bi izgubila na težini.

Krenula je na dijetu i imala je vertikualnu “sleeve” gastrektomiju kojom je uklonila dio želuca i umanjila ga za 15%. Od tada je smršavila 80 kilograma!

VIDI OVO: Slijedila je 3 jednostavna pravila i smršavila 50 kilograma u godinu dana

Danas, Louise je sretnija nego ikad, a i više ne pati od depresije.

Gepostet von Louise Nicola Hickson am Montag, 30. September 2019

– Sad sam 90% sretnija nego što sam ikad bila. Volim nasmijavati ljude. Čak mi se čini da sam ranije humorom pokušavala prikriti svoju pretilost. – kaže Louise.

Kilograme je nagomilala tako što je jela piletinu i kinesku hranu koju je neprestano naručivala. Borila se s depresijom i anskioznošću, pa se hranom pokušavala “utješiti”. Za ručak je jela sendviče sa slaninom i velike porcije ugljikohidrata za večeru.

Toliko se bila udebljala da nije mogla pratiti svoju obitelj kad su išli u kupovinu. Često je dobivala i infekcije za koje vjeruje da su bile posljedice velikog broja kilograma.

VIDI OVO: 6 pravila prehrane za brzo mršavljenje

– Stalno sam se loše osjećala. Imala sam bolne menstruacije. Jedva da sam mogla hodati pet minuta u kontinuitetu, prije nego što bi mi se noge upalile. Otišla sam na vertikalnu “sleeve” gastrektomiju u veljači 2018. godine i od tada održavam puno zdraviju vezu s hranom. – napominje Louise.

Danas u umjerenim količinama jede piletinu, salatu s lososom, bolonjeze, voće, povrće, proteinski napitak, a ne uskrati sebi ni čokoladu.

– Samo umjereno! Od svega pomalo – ističe Luiz.

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE