Žena ostala bez ruku i nogu zbog bolesti vjera
Foto: CBN

Ostala je bez ruku i nogu nakon što je oboljela od sepse.

Žena koja je izgubila sva četiri uda nakon jake infekcije govori da ju je njezina vjera u Boga potaknula da odabere živjeti u radosti. Zahvaljuje Bogu što joj je spasio život.

Kayleigh Ferguson-Walker, izgubila je obje ruke i noge nakon što je oboljela od sepse u 2017. godini. Bila je 6 mjeseci trudna sa svojim drugim djetetom kada se razboljela. Liječnici nisu mogli spasiti bebu, a nju su prebacili u bolnicu na operaciju.

„Njezina je obitelj bila pokraj nje“, rekao je Dr. James Fletcher, „Prešli su kod nas iz druge bolnice nadajući se da ćemo mi uspjeti vratiti cirkulaciju u njezine udove, ali u toj situaciji, to na žalost nije bilo moguće.“

Kayleigh je prošla 13 operacija. Sada koristi proteze te se navikava na novi način života.

„Pokušavam sve gledati s pozitivne strane, vidjeti što sve sada mogu raditi“, rekla je, „Postavljam mnogo izazova pred sebe te nastojim otkriti što mogu raditi jer ne želim samo sjediti i govoriti si da ne mogu ništa jer nemam udova. Jednostavno ne želim tako razmišljati.

Mnogi su mi ljudi prišli te su se čudili kako se uspijevam i dalje smijati i radovati nakon svega što se dogodilo. Izgubila sam udove, pa kako se i dalje smijem? Uvijek im kažem da se ne smijem jer nemam loših dana. Smijem se jer sam još uvijek ovdje.“