NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeŽena je izgubila svoj zaručnički prsten, a reakcija smetlara ju je ostavila...

Žena je izgubila svoj zaručnički prsten, a reakcija smetlara ju je ostavila bez teksta

Žena je izgubila svoj zaručnički prsten nakon što joj je slučajno upao u smeće. Reakcija jednog smetlara ju je iznenadila.

Mnoge žene jako cijene svoj zaručnički prsten, on predstavlja znak povezanosti sa sadašnjim ili budućim suprugom, a često nije nimalo jeftin. 

Zamislite sada da slučajno bacite taj zaručnički prsten. Kako biste se osjećali? Sigurno ne previše sretno. No, ako je u smeću, kako do njega? Je li vrijeme da odustanete, isplačete se i krenete dalje ili biste zaronili u kontejner u potrazi za vašim prstenom? 

Danas donosimo priču jedne žene koja je u New Yorku slučajno u smeće bacila svoj zaručnički prsten: 

„U nedjelju je jedna žena u New Yorku slučajno bacila svoj dijamantni zaručnički prsten. To je shvatila usred noći te je učinila jedinu stvar koja joj je pala na pamet. Ostavila je poruku na parkiranom smetlarskom kamionu. 

Smetlar i žena
Foto: Facebook

VIDI OVO: Smetlar je primijetio da starica nije iznijela smeće, a onda saznao nešto bolno

Kada su radnici ujutro došli na posao, jedan je od njih pročitao tu poruku te je odlučio pomoći. Kopao je kroz vreće i vreće smeća kako bi pronašao prsten osobe koju nije ni poznavao. I uspio je. 

Njegovo je ime Gary Gaddist te je potpuno sam kopao po smeću. Trebalo mu je oko sat vremena, ali je uspio pronaći prsten u vreći s ostatcima od bojenja. Kasnije joj je uručio prsten, na njezino, nemalo zadovoljstvo. Čak su se uspjeli i fotografirati.“ 

Svaka čast ovom predivnom čovjeku koji je odvojio vrijeme iz napornog dana na poslu kako bi pomogao usrećiti jednu ženu.