NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeŽena je nakon srčanog udara otišla u raj, a sada dijeli priču...

Žena je nakon srčanog udara otišla u raj, a sada dijeli priču o susretu s Isusom

Ženi je nakon doživljenog srčanog udara srce stalo, a ona tvrdi da je tada otišla u raj gdje je doživjela susret s Isusom.

Tina Hines iz Arizone svima daje do znanja da je raj stvaran. Kako može biti tako sigurna? Jer svjedoči da je bila tamo!

Godine 2018. Tina Hines je doživjela srčani udar u svom domu u Arizoni. Njezin prestravljeni suprug Brian Hines odmah je nazvao hitnu i prijavio da njegova žena ne diše.

“Nikad nisam vidio nekoga s očima okrenutim unatrag – i doslovno poprima ljubičastu boju”, prisjetio se.

Brian i njegov susjed, Jeff Logas, su pokušali izvesti CPR, ali bezuspješno.

“U mislima sam znao da je mrtva. Nije bilo ničega”, rekao je susjed Jeff. Čak i nakon dolaska hitne pomoći i pokušaja reanimacije, Tina je bila bez reakcije i pulsa.

Hitna pomoć odvezla je Tinu Hines iz Arizone u bolnicu, a njezin muž je zavapio Bogu.

“Bila je to očajna molitva. Rekao sam: ‘Bože, uzmi sve iz mog života ako mi vratiš Tinu’, prisjetio se Brian.

Brian nije bio sam u bolničkoj čekaonici. Prijatelji i obitelj okupili su se s njim kako bi se pomolili dok su čekali novosti o Tininom stanju. A Bog je već dao znakove nade.

Dok je Tammi, sestra Tine Hines, žurila u bolnicu od Los Angelesa do Arizone, iznenada ju je obuzeo osjećaj mira. Rekla je Daveu, svom suprugu, da će Tina biti dobro, a nekoliko trenutaka kasnije, Brian je poslao poruku u kojoj je rekao: “Tina je živa!”

VIDI OVO: Kako izgleda raj? Biblija nam otkriva nekoliko važnih stvari

Čudesan oporavak

Iako nije reagirala više od 20 minuta, liječnici su konačno ponovno pokrenuli Tinino srce. No, dok su je stavili u medicinski induciranu komu, liječnici su upozorili Briana da su izgledi za njegovu ženu i dalje loši.

“Većina ljudi ne preživi nakon 5-10 minuta bez kisika u mozgu”, rekao je jedan liječnik.

No, kako su joj se vitalni pokazatelji vratili u normalu i Tina je dokazala da može samostalno disati, liječnici su joj uklonili respirator. Kada se probudila, Dave je držao bilježnicu kako bi mogla koristiti olovku da napiše poruku. A na stranici je napisala “I-T-S-R-E-A-L.”

Brian isprva nije razumio što njegova žena misli. Ali kada je njihova kći pitala govori li o raju, Tina Hines iz Arizone energično je kimala glavom gore-dolje.

“I čim je netko rekao Isuse, ona se umirila”, primijetio je Dave. U tom je trenutku Brian znao da će Tina biti dobro.

Raj je stvaran

Iako su liječnici upozorili da neće moći odmah razgovarati, Tina Hines iz Arizone ponovno im je dokazala da nisu u pravu. Puštena samo četiri dana nakon srčanog udara bez ikakvog oštećenja mozga, bila je spremna svima ispričati svoje iskustvo bliske smrti.

“Samo sam htjela podijeliti da sam vidjela Isusa licem u lice”, objasnila je emotivna Tina.

Kad je Tinino srce stalo, bilo je strašno za njezine najmilije. Ali Tinu je to dovelo do nevjerojatnog susreta sa svojim Gospodinom i Spasiteljem kojeg nikada neće zaboraviti.

“Nevjerojatan odmor i mir onoga što sam doživjela bio je Isus koji je stajao tamo sa svojim raširenim rukama”, prisjetila se.

Tina se vratila na ovaj svijet naviještajući nepokolebljivu istinu Božje Riječi. I ona dijeli svoju priču kako bi potaknula i druge da vjeruju.

“Bog je stvaran u mom životu. Isus je stvaran. Raj je stvaran”, kaže ona. “Znam da Bog može iskoristiti svaku situaciju da nas učini onim što jesmo u Kristu.”

Svjedočanstvo Tine Hines snažan je podsjetnik da se uvijek možete pouzdati u Božja obećanja!